Thursday, February 17, 2011

Home » , , , » Realiti seorang Hotelier

Realiti seorang Hotelier

Salam.

Bosan gila malam ni. Baru balik melepak-lepak dekat Kampung Morten. Betul-betul depan rumah Intanurulfateha. Feeling-feeling tengok air sungai. Lepak-lepak dekat fountain cantik kat situ. Borak-borak sambil makan kacang. Syok ohh tapi still bosan.

Esok I offday. Dalam erti kata lain, I tak bekerja. Cuti. Selalu nya, orang paling tunggu-tunggu hari cuti. Tapi kali ni I tak tunggu pun. Orang lain, bila cuti mesti pergi dating dengan pakwe or makwe diorang. Tak pun spent time dengan family. Tapi tidak bagi diri I. Tak perlu I ulas dengan lebih details. Tapi I lagi senang duduk rumah, tengok tv, makan, main game, online. Tu je. Kalau ada orang ajak keluar, baru I keluar. Tapi biasa nya takde pun. Sedangkan kalau time Encik Boifren I cuti pun, I yang terpaksa terhegeh-hegeh ajak beliau. Beliau tak pernah pulak tiba-tiba ajak I keluar. I yang biasa nya ajak beliau. Then beliau terPAKSA ikut cakap I. huhuh !!!


Kehidupan I tak segembira insan lain. Tiada riang ria. Gelak tawa. Namun, I masih bersyukur sebab masih ada lagi orang yang ingin berkawan dengan I. I happy bila didampingi. I bertuah sebab dapat adik-beradik yang sporting dan sekepala dengan I. Kalau boleh, I nak angkut my siblings and my mom bawak datang Melaka. Tapi keadaan membatasi segalanya. Boifren? hmm. Tak tentu lagi dia akan jadi sebahagian dari family I. Masih belum pasti. Tapi I berharap, beliau tetap dengan I, sampai I mati. InsyaAllah. 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

masih ada insan lain yg kehidupannya lbh sedih nurul...u ada kwn2 yg sentiasa menemani u time sedih,mrah,hepi kan?ehe..insyaALLAH kalau ada jodoh dia dgn u msti hingga akhir hayat gak..nisa doakan..(^^,)

A'IM said... [Reply Here Bebeh!]

memusing aku cari tapak komen ni...camni nak copy sebijik2 ah entri ni..haha

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@A'IM

mana ade kena pusing..kat bwh ni je haa tempat komen..

aishhh..malu ai!
tak yah la copy..
entry busuk je nih... :)

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

InsyaAllah amin! Shag doakan korang tau. Nt jangan lupa ajak Shag dtg kenduri. Hihi ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™