Sunday, February 13, 2011

Home » , » Sejuta Cinta Marshanda

Sejuta Cinta Marshanda

Salam.

Ada sesetengah orang, suka tengok rancangan sinetron. Macam I lah. Tapi tengok juga lah cerita apa yang disiarkan tu. Kalau ala-ala lembab tu, baik tinggalkan je cerita macam tu. Dan sekarang, sinetron Sejuta Cinta Marshanda sedang bermain di kaca televisyen. Actually I minat lagu dia je. Cerita dia I tak berapa nak ikut sangat. oke, jom layan lirik lagu ni. touching ohh!


SEJUTA CINTA - MARSHANDA

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Back to Reff: 2x



Noted: Hero cerita ni handsome lah! *nada gatal!*
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

lame dh xtgk sinetron..budak asrama la katekan, ehehe

nk dgr gak lagu tu, tp tenet slow, xleh bukak vid tu..

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@emieysandra

hehe..tkpe2..
nak loading blog ni lama tak?
bleh dengar background music je.. :)

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

salam..disebabkan sll gak bukak blog nurul yg chumel ni n setiap kali bukak klua la lgu sejuta cinta..membuatkan nisa pn dh terminat lgu tu..haha..sambil baca entry nurul..smbil dnga lgu...last2 nisa pn minat gak lgu tu..layan~hee...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™