✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, February 7, 2011

Home » , , , , » Sekian, aku tamatkan segmen blog review! Terima kasih!

Sekian, aku tamatkan segmen blog review! Terima kasih!

Salam Korang.

Bila bercakap tentang isu blog review ni kan, memang takkan ada penghujungnya. Belum sempat I nak habiskan blog review yang I decide untuk benda yang baik, dah bertukar kepada perkara yang sangat menyedihkan I. oke. fine. I tahu ramai yang tak puas hati dan menyangka yang I sengaja mencari pasal or cari masalah dengan semua blogger yang terlibat. Padahal, sedikit pun takde niat di hati I untuk melakukan semua tu.

Never mind. I akan anggap semua ini akan berakhir dengan baik selepas I tamatkan segmen ini. I akan berfikir banyak kali untuk membuat review pada blog orang lain sebab tak semua orang boleh terima pendapat kita.

Thanks for the comments. Appreciated it.

I mintak maaf kepada semua bloggers yang dah join segmen tu, tapi I belum review. I bukan tak nak review, tapi I takut ada pihak lain yang salah anggap lagi. I semakin sedih bila ada anonymous yang bagi komen dekat shoutbox I macam tu. Seriously, I sedih. 

Tapi takpe. I akan tutup buku lama, dan buka buku baru. I tak nak berselisih faham lagi macam ni. Sudah la. I tak nak musuh dengan siapa-siapa pun. I tak nak. After this, korang boleh komen apa je yang korang suka. I akan menerima nya dengan hati yang terbuka. I akan jadi blogger yang paling HAPPY sekali! Trust me! And thanks lagi sekali sebab korang masih sudi singgah dan baca entry ni. Thanks.
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

15 Chumel(s) comment ヅ:

noraim said... [Reply Here Bebeh!]

no worries kak. sy sokong akak ;)

noraim said... [Reply Here Bebeh!]

no worries kak. sy sokong akak ;)

cik lya said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye dear..tu semua dugaan untuk u aje..cheer up k

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

xpela nurul, emiey phm..
bese la tu, org yg dengki prngai xabis2 nk jatuhkan org lain..

nurul sabar yer,
pgi xgathering kt JJ nti?klu pgi, boleh la kite jumpe ;)

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

sabar ye babe..ada hikmah kot smua ni...bg org yg xpuas hati tu..bia la dorg..xlh nk trima kesilapan org len..nobodies perfect rite?(^_^)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cik lya

thanks kak..
nurul tau akak mmg selalu support nurul..
:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@KHAIRUNNIESA

thanks tau bagi semangat kat I..
terharu.. :(

Are-Gya said... [Reply Here Bebeh!]

namo sesedih..kite support kamu..chaiyok2

Miss Yaty said... [Reply Here Bebeh!]

salam nurul. miss yaty minta maaf entry miss yaty tu buat nurul salah paham.

miss yaty harap nurul tak patah semangat untuk review blog lain.

blog mereka yang lain tak salah pape. nurul boleh tnye mereka dulu kalau masih nak di review atau tak sebab kalau nurul buat keputusan macam ni seperti nurul mematahkan semangat mereka untuk di review.

hope nurul masih sudi nak bersahabat dengan miss yaty.


ramai lagi blogger yang dapat komen lagi teruk dari nurul jadi jangan patah semangat.

:)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miss Yaty

thanks miss yaty..
semoga lepas ni xde la salah faham mcm ni lagi..
thanks tau sebab sudi maafkan I..
insyaAllah I akan teruskan blog review tu kalau ada lagi yg menyokong I.

thanks bg semangat baru dekat I ye.
thanks a lot.
keep in touch ya. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™