✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Saturday, February 12, 2011

Home » , , , , » Ulasan Bloggers Gathering Melaka 2011

Ulasan Bloggers Gathering Melaka 2011

Salam.

Tak banyak yang I nak ulas. Just nak share dengan korang pasal gathering yang I joined tengah hari tadi. Thanks kepada Heidi dan Intan yang sudah berjaya menjalankan tugas korang sebagai organizers dengan jayanya.

I datang dengan Encik Bobo. Thanks a lot untuk beliau sebab sudi temankan I dari awal sampai habis gathering. Beliau sorang yang layan I dengan sepenuh hati dari awal sampai akhir. Nasib baik beliau datang. Kalau tidak, confirm I mati kutu kat sana tadi. Bukan tak best, tapi macam sedih sebab tak dapat kenal dengan semua. Maybe ramai sangat kot.

Siapa yang kenal I then follow perkembangan blog I je yang tegur-tegur I. Yang lain, tak kot. Tapi takpe. I tak kecik hati pun sebab I memang tak famous. HAHA. Then I happy dan puas sangat dapat sponsor 3 hadiah lucky draw yang comel dan cute yang berwarna pink itu. Actually memang I sponsor warna pink sebab I suka  sangat warna pink.

Tak banyak gambar yang I snap sebab takde mood + panas + muka kena sunburn + tudung tak lawa + terasa gemuk dan sebagainya. But, ada la sikit-sikit gambar yang ada dalam fon I. Itu pun sebab Encik Bobo yang snap.


Diorang ni I dah memang kenal. Ada jugak gambar kenangan dengan diorang.

Number ni takde luck. So regret sebab amek number 37 ni untuk lucky draw.

Me and Intan.

Thanks sebab memeriahkan majlis.

Tak banyak yang boleh I ulas. But, next time kalau ada gathering lagi, boleh jumpa lagi. Bagi yang realize kehadiran I tadi, thanks a lot. Credit to Emieysandra and Alya Platipus . Bagi yang still tak kenal I, hope korang akan dapat kenal pada masa akan datang. Tak minta pun diri dikenali. Tapi, purpose kita pergi gathering kan untuk berkenalan. Tak gitu? oke. chow!

Noted: hey, kenapa budak BLM tak semua pegi? sedih tak dapat jumpa semua tadi.. :'(


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

42 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

yeay! suke sgt dpt jumpe nurul tadi..

;)

qin zyie said... [Reply Here Bebeh!]

best la dye dpt pgi gath..sye xpnah join mne2 gath pon lgi..al-mklumlah,jauh d trengganu:(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miza Yusof

yeah! mmg meriah dan ramai! dan juga sangat panas. dalam bowling je tak panas. hehe. :)

maCy said... [Reply Here Bebeh!]

okay. maCy tak ada. sedih2. sapa suro balik awal :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@emieysandra

yeah! besh juga dapat jumpa kamu emiey! :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@qin zyie

takpe la syg..
lain kali mana tau ada bloggers t'ganu nak buat gath pulak. join la tau. :)

cik Dil said... [Reply Here Bebeh!]

weewwiitt..terus terjahh geng2 gathering blogger melaka..fuhh fenattt..kan2...p bestt

cik Dil said... [Reply Here Bebeh!]

weewwiitt..terus terjahh geng2 gathering blogger melaka..fuhh fenattt..kan2...p bestt

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@maCy

hehe..
next time maCy mecti ada oke! :)

Ana Farhana said... [Reply Here Bebeh!]

ooooo...best la jugak...
tapi betul la jugak...
x kenal sangat org lain....
dak BLM...nelly ada camping...
ween ada exam...

Ana Farhana said... [Reply Here Bebeh!]

ooooo...best la jugak...
tapi betul la jugak...
x kenal sangat org lain....
dak BLM...nelly ada camping...
ween ada exam...

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

waahhh!sronoknya korg..hihi..nisa pn tmpng gembira la ye bca entry ni..
(^_^)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ana Farhana

tu la pasal..rindu ohh nak jumpa diorg!

psst!
ana, jom gi dating! awak sungguh comel amat tadi! juara bowling! hehe! :)

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

hoyeahh!! lepas rindu dapt jumpe sis..ngeh3x...
^_____^

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ CikCimi

hmm, tau takpe. tadi ai tunggu je sape nak snap gambar BLM. tp tade sape yg ingat pun??

afiff edogawa said... [Reply Here Bebeh!]

gath td sgt best... lain kali nk join lg la.. XD

AROL DSHW said... [Reply Here Bebeh!]

Wah! Seronoknya. Rugi lah Arol tak join. :'(

Heidi Shafiq said... [Reply Here Bebeh!]

nurul.. thanks tau sudi taja macam2.. best la ko.. x sempat nak bergambar ngn BLM.. sayang la.. kem salam aku kat bf ko.. :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Heidi Shafiq

ur welcome.
tkpe. BLM kan semua kt melaka lagi..
nak hangout calling2 la..

orite! nnt aku kim salam kat dia ehh.. :)

popo said... [Reply Here Bebeh!]

best..tp x sempat kenal semua

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@popo

betul tu..
ramai sgt kot..
lain kali ikut la heidi melepak ngan kitorg! :)

Are-Gya said... [Reply Here Bebeh!]

ramainya..besh2..nk join gak..tp saye kt kl..minggu pertama sabtu je cuti =(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Are-Gya

takpe..next time punya gath boleh join pulak ye! :)

Encik Psychopath said... [Reply Here Bebeh!]

laju sgt update ni. ai pun da update ;)

intanurulfateha said... [Reply Here Bebeh!]

blm x smpat amek gmbr. u balik cpt sgt! grr!

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

next time la..lgpun u mesti penat nak layan budak2 lain lagi kan..ramai sgt peminat u..haha.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™