✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Monday, February 28, 2011

Home » , , » Yeay! Jom makan satay!

Yeay! Jom makan satay!

Salam.

Tadi pukul 11 malam I balik kerja. Mula-mula diorang planning nak tengok wayang. Tapi bila check balik, hari ni mana ada movie mid night. So, bila perut dah mula berkeroncong,  kitorang pun terus gerak mencari tempat makan. Setelah berpusing-pusing kat area melaka ni, so kitorang terus try luck tengok tempat satay yang sedap I makan hari tu. tadaaa!!! 

yeay! satay idaman malaya!

yummy! nak join! =)

Sape nak try satay yang terbaik nih, jom ikut I! sila contact I untuk mem-belanja diri I. Jangan malu, jangan segan. I suka orang belanja I! hiks! 
ifq
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@bukudiarysofea

sis makan dekat warung tepi kubur!!
nnt kalau nak try, sila amek sis. nnt sis tunjuk jalan. besh gila satay nih tau! =.=

Miza Yusof said... [Reply Here Bebeh!]

Dah lama tak makan sate. Nyum nyum mesti sedap kan :)

*Miza buat blog baru dah pindahkan domain ke blog baru. Blog merah masih ada dan tinggal kenangan.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Miza Yusof

smoga semakin success miza!
kita tetap kawan smpai bila2!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ


Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™