Saturday, March 19, 2011

Home » , » Damn ah!

Damn ah!

Salam.

Memang jarang korang akan jumpa entry yang I created berbaur kemarahan. Memang. Memang I tak suka nak marah-marah. Lately ni, nasib I memang worst! Buat itu ini semua tak kena. Kadang-kadang, I rasa macam diri I ni memang tak guna. I selalu dapat bad luck! Huh! Buat apa hidup kalau asyik nak dapat bad luck je? Sia-sia mama besarkan I kalau kelahiran I semata-mata menambah beban?

Latest bad luck!

  • Selalu buat kerja salah. Asyik-asyik kena bayar. Macam mana nak kaya kalau kerja, tapi still kena bayar? Tau lah I cashier, tapi takkan lah salah sikit-sikit pun takleh nak consider? Company ni pun dah kaya raya. Business melonjak-lonjak, tapi kedekut! Dah lah takde increment, bonus pun takde. Kerja lain lagi bagus la! Damn ah!


  • Family kelam kabut. Tah ar. Rasa macam nak balik kampung, angkut semua family members I bawak datang sini. Senang sikit hidup dengan family. Biar diorang semua tahu apa yang I buat kat sini. Cari rezeki atau berfoya-foya. Damn ah!


  • Ada boyfriend pun macam takde. Kehidupan dia sekarang hanya untuk study. Dia takde komitmen langsung untuk I. owh. Thats why I tahu kenapa dia tak nak kahwin cepat-cepat. Komitmen. Takpe lah. Biarlah. Jangan sampai satu hari nanti menyesal bila I dah disambar orang lain. Thanks! Damn ah!


  • I rasa macam diri I ni berpenyakit. Ada certain part of my body yang sakit. Bila I nak tidur, nak berjalan. In positive part, I rasa maybe just sebab I tak cukup rest kot. But in negative part, I rasa penyakit I makin lama makin kritikal. Sebab I sangat tak suka pergi klinik or hospital untuk check apa sebenarnya penyakit I. Bila penyakit tu makin menular, cepat sikit I mati kan? Puas lah hati semua orang. Damn ah!


  • Takde social life. I nak resign dari company tu. Biar semua orang tahu, betapa rugi nya diorang bila I takde. Damn ah!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

diana said... [Reply Here Bebeh!]

la..
banyak kan sabar..
kamu kena kuat la..

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

erm..bykkn bersabar ye yunk, ermm..pasal sakit tu, cpt2 la pgi check..ataupun, itu mybe sb u sllu tnsion kot. sabar k, i ade for u. ;)

zuhanismohamed said... [Reply Here Bebeh!]

sabar eh nurul..dugaan semua tu..

takut pulak tengok nurul mara sampai mcm ni..isk

blackrosehunter said... [Reply Here Bebeh!]

jangan salahkan nasib kita..ni ujian dari Allah..sabar..nnti awk akn nampak hasilnya..InsyaAllah..



Blackrose's latest entry: Khasiat Buah Tembikai

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

truly u memang tengah stress. harap akan ada good news for u dikala ini :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™