Thursday, March 17, 2011

Home » , , » JOM JOIN BLOG REVIEW SHARA BUNGA !!

JOM JOIN BLOG REVIEW SHARA BUNGA !!

Salam.

As a routine. I bila balik kerja, tak sah kalau I tak check my facebook, or my blog. Check punya check, approve sana sini, dah siap semua, I start blogwalking. Mula-mula blog-blog yang ada dalam bloglist I. Siapa-siapa yang bertuah berada dalam bloglist I, InsyaAllah I singgah. Lagi-lagi kalau blog tu update hari-hari. Haa.. tips tuh! So, pasni, korang update lah blog korang oke!

I singgah dekat blog Shara Bunga. As I said before, siapa rajin update, benefit nya memang lah banyak. Cik Shara Bunga ni buat segmen blog review jugak. Tapi, kelainannya dengan blog review lain, Cik Shara Bunga suruh kita semua yang review blog beliau. Bukan beliau review blog kita. Hmm. Idea dan cadangan yang bernas jugak kan?? Siap ada hadiah pulak tu untuk review terbaik. Actually contest lah! Wah! Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? Bukan lah I nak sangat hadiah, tapi tak salah kan, kalau kita saling support each bloggers? oke. Jom review! >.<




Korang tak suke tak apa, asalkan Shara bahagia

  • First of all. I suka blog warna PINK. Fullstop!
  • Blog yang sangat ceria. Bersahaja. Font yang digunakan juga sangat sempoi. Like! =.=
  • Shara ni tak sombong. Friendly. Easy to be friend with us!
  • Shara ni awek HamHam! (tiba-tiba!)
  • Blog ni banyak koleksi gambar. Setiap entry mesti ada gambar Shara.
  • Dalam banyak-banyak entry Shara Bunga, I paling minat entri ini! 
  • Jangan tanya kenapa, sebab blog beliau memang blog and vlog! cun seyhhh!
Blog beliau memang best. Sebab kalau tak best, for what I follow and always keep in touch with her kan? Hmm. Kalau korang nak tengok dan still belum kenal dengan Shara Bunga, sila jangan malu dan jangan segan untuk review her blog di sini ---->>> http://duniasigadisbunga.blogspot.com/

oke. untuk melengkapkan syarat-syarat penyertaan I, I sertakan 3 orang bloggers yang bakal menjadi mangsa untuk join this contest.  makbed  lynn azlina  miza yusof  . Have a good day! =.=

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™