✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, March 3, 2011

Home » , , , , , , , » Proton City | Apa ada di sana?

Proton City | Apa ada di sana?

Salam.

I sekarang tengah bercuti. Jalan-jalan. Kali ni, I sampai ke Tanjung Malim, Perak. Tak sangka I sampai sini. Dah lama kot tak datang Perak. I stay dekat rumah housemate I, Tipah. Mak dia memang terbaek! Ikan keli yang I makan tengah hari tadi memang sodap! Thanks makcik! =.=

Petang tadi, Tipah ajak I jalan-jalan dekat Proton City. Jalan-jalan sekali dengan mak Tipah. Dekat situ ada sebuah tasik yang boleh tahan besar jugak lah. So, sebagai wanita yang amat peka terhadap alam sekitar dan keindahannya, I pun berjalan mengelilingi tasik tersebut. Memang ramai jugak orang jogging dekat tasik tu petang tadi. I pun mengambil kesempatan untuk snap beberapa gambar menarik di situ. Jom layan gambar! <3

Kat tangan penuh dengan air tebu and pisang goreng. HAHA!

Welcome to Proton City!

Hiks! >.<

Indah nya suasana!

Tasik yang aman damai!

Tipah and her mom!

Lantai tempat pejalan kaki or pen-jogging!

Dah habis bersiar-siar tawaf satu tasik, kitorang pun nak gerak balik lah sebab dah nak maghrib. Tapi dah janji dengan member lama I masa kat Politeknik dulu, Eina. Dia nak jumpa I sebab dah alang-alang datang Tanjung Malim. Dia study dekat UPSI. So, kitorang gerak pergi kampus beliau. Jumpa beliau sekejap jek pun jadilah.

My friend-Eina.

Best jugak jalan-jalan nih. Sesekali boleh lah. HEHE. Esok, I tak tahu Tipah nak ajak I pergi mana lagi. Hope tempat nya best. Pada sebelah tengah hari nya pulak, kitorang dah nak gerak ke Shah Alam pulak. Tak sabar nya nak pergi Shah Alam. Emm.
"Awak..tunggu saya ye? Saya rindu sangat dekat awak... !"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

bestnyer pi jalan-jalan..jom2, nti kite jalan-jalan dua lak. ;)

Zaiya said... [Reply Here Bebeh!]

wow!! proton city.. knapa x gitau sye.. hek3.. sy kat tanjung malim gak.. hek3

Zaiya said... [Reply Here Bebeh!]

wow!! proton city.. knapa x gitau sye.. hek3.. sy kat tanjung malim gak.. hek3

KHAIRUNNIESA said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh....cantiknye..ni mesti masukkan dlm list tmpt2 bercuti yg menarik ni...ehe...xsaba nk jelajah tempat menarik kt semenangjung bln 5 ni..wahh!hahaha..(^_^)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Zaiya

alamak..yeke?
tak tau plak..
hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™