✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!
Logo KBBA Visondata pocket WiFi
Logo KBBA

Thursday, March 3, 2011

Home » , , , » Saya ada banner baru! Sila exchange cepat!

Saya ada banner baru! Sila exchange cepat!

Salam. 

Hey korang!
I dah ada banner baru tau!
I suka banner baru I.

Thanks to Incik Ayeem kerana telah menyiapkan banner baru I yang comel itu.
Untuk siapa-siapa yang nak menggunakan service Incik Ayeem, korang boleh lah klik HERE oke!
Harga nya tak mahal. Korang sume mampu punya lah!

Oke. Cepat exchange banner baru I!
<embed allowscriptaccess="always" height="125"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
quality="high" src="http://swfbiz4.webs.com/nurulchumel.swf"
type="application/x-shockwave-flash" width="125"
wmode="transparent"></embed>
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

9 Chumel(s) comment ヅ:

sue sofian said... [Reply Here Bebeh!]

header baru simple n chumell~
banner pun sama..

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply Here Bebeh!]

Alahai. Comel je love tu! Ni nak order jugak neh. Tunggu duit MARA jap :P

asfz lily said... [Reply Here Bebeh!]

chomel nya banner baru sys..jeles =.=

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@AiDa AzRyN

dah lama dah ade banner.
tapi banner dulu tu buruk..
sebab buat sendiri.
ni cun sket sebab org lain buat kan. sila amek ye!

Lulu caldina said... [Reply Here Bebeh!]

lama dah tak gi sini dear..blog pun dah cantik..ngee

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2017 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™