Sunday, April 3, 2011

Home » , » April Fools

April Fools

Salam.

April Fools! Best masa sekolah dulu. Mengenakan kawan sendiri. Kadang-kadang, ada jenis kawan yang kuat nangis macam I ni kalau terkena tuh, akan menangis dengan sepuas hati. Yang tukang mengenakan orang tu punya lah puas. Happy gila. Siap boleh keluarkan fakta, mana boleh marah bila dah terkena. Fakta yang betul-betul macam nak makan pelempang.


Tapi tahun ni, I happy sangat. Sebab April Fools day pun I tak ingat. Tau-tau je dah terlepas. Ah. Buat apa nak ingat. Memperbodohkan orang tu bagus sangat ke? Ish ish ish. Hari ni dah masuk hari ke-tiga dalam bulan April. Diam tak diam, esok ( 4 April ) adalah ulangtahun perkahwinan (anniversary) Ayah dan Mama I yang ke - 24 tahun. Present apa lah yang I nak bagi nih? ahh. wish jelah. Cukup ke setakat wish jek? erm..
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

1 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

april fool xbest pon..
xyah ingt,,
hihikk

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™