Thursday, April 21, 2011

Home » , , » Cantik salah, tak cantik pun salah

Cantik salah, tak cantik pun salah

Salam.


I tak peduli. 
Orang nak kata I cantik ke, I buruk ke.
Itu diorang punya pasal!

Asalkan, I tak kacau orang.
Then tak buat something yang tak baik.

Err...
Tapi kan......


Ada ke orang cakap I ni cantik????
-woi! jangan perasan lah Nurul!

=.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

nusha said... [Reply Here Bebeh!]

cntik je syg..

depa jelez..pedulikan mereka yer!!

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

stuju dengan nurulllll~ pduli apa org cakap, yang penting kita hepiiii. :)

A.D said... [Reply Here Bebeh!]

cantik luaran tu x pnting..yg pnting hati mau baik..kan3? hehe..
nice blog :)

Nur Afirah Ibrahim said... [Reply Here Bebeh!]

ciptaan Allah sumenye cantik..
cantik luaran ape la sangat kalau nk dibandingkan ngan dalaman..

**comel lg special drpd cantik..hihi.
so,anda cute!! ^_^

Nur Afirah Ibrahim said... [Reply Here Bebeh!]

setiap ciptaan Allah semua nya cantik...tp cantik luaran tu ape la sangat kalau nak dibandingkan ngan cantik dalaman kan?

yang penting,anda cute! ^___^

Cik Atul said... [Reply Here Bebeh!]

Sume ciptaan-Nya memang cantik. So, kite sume ni tergolong dlm golongan yg cantik juge. ;)

dark r0se said... [Reply Here Bebeh!]

insyaAllah cantik luar dan dalam~:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™