Saturday, April 9, 2011

Home » , » Follower ke 1111 | Congrates untuk anda dan saya!

Follower ke 1111 | Congrates untuk anda dan saya!

Salam.




Cantik kan nombor tuh.
Satu pencapaian yang terbaik untuk tahun 2011 ni.

Thanks kepada semua follower yang dah follow blog I start from awal lagi.
Dari mula-mula I buat blog. 
Masa zaman I bodoh-bodoh lagi.

Thanks sangat-sangat!
Korang semua memang best!!!

Kepada Cik Eila, follower number 1111.. ada sesuatu untuk anda!
Sila email kan nama, alamat dan phone number anda untuk tujuan penghantaran 'sesuatu' itu.

Thanks korang!
Lebih banyak kejutan yang akan I berikan kalau korang rajin menjengah blog buruk I nih.
Buruk bukan sebarang buruk oke.

Buruk-buruk ubi berisi.
eh? pepatah apa pulak nih?
kui kui kui.
tata! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

5 Chumel(s) comment ヅ:

ema & mint said... [Reply Here Bebeh!]

congrate !!
follow emamint lak..hehe

babyHoney said... [Reply Here Bebeh!]

i da send kat fb you : )
tengs sgt !
and japlg i nk buat post utk you

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™