Sunday, April 17, 2011

Home » , » Kaki Kipas

Kaki Kipas

Salam.

Senang je kalau nak naik pangkat kalau pandai bodek bos.
Huh! Kaki kipas punya budak!

Itu perumpamaan. 
Atau dalam kata lain nya peribahasa.

Tapi I tak nak cerita pasal kaki kipas yang itu.
Sebab I pun kaki kipas jugak.
Tapi bukan kuat bodek.

I kaki kuat guna kipas.
HEHE.
Boleh?

Seriously.
I tak boleh tidur kalau takde kipas.

Since bilik I takde kipas, 
selama ni I tidur dekat living hall jek.

Tapi sekarang, 
I dah ada kipas.
HAHA!



Ini kipas baru saya! =.=

Semalam Encik Bobo balik.
Beliau belikan I kipas.

Sebab I selalu mengadu dekat beliau yang I selalu panas.
Maybe sebab tu I cepat naik angin dan marah-marah kot. hiks!

Oleh sebab tak sanggup nak dengar I memekak lagi,
beliau pun beli lah kipas yang chumel itu.

Terima kasih Encik Bobo ku sayang!
ILYSM sayang! > o <
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

unieMARKS :) said... [Reply Here Bebeh!]

hee , klu unie jarang pakai kipas lolhh ;p

アヌム ちゃん~~ said... [Reply Here Bebeh!]

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™