Saturday, April 23, 2011

Home » , » Majlis Pertunangan Asyraf Muslim dan Dayana

Majlis Pertunangan Asyraf Muslim dan Dayana

Salam.

Lastly, bertunang jugak lagi sorang artis nih.
I suka tengok muka dia.
Sweet jek.


Tak sabar nak tengok video pertunangan Asyraf Muslim dan Dayana.
Mesti cun habis lah!
Sebab CST Production yang jadik photographer rasmi they all.
Mesti gempak.
Anyway, Selamat Bertunang to both of you! :)



Pssst!
Nurul: Boleh tak I nak jadikan CST Production as my photographer untuk my wedding jugak?
Encik Bobo: Tak payah! Geng Tangan Kekok pun boleh buat lah!
Nurul: Cis! Sape tuh? Tak popular nya! Best sangat ke? Huh!


Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Cute MuM said... [Reply Here Bebeh!]

salam kenal..
ala.. tak kisahlah siapa yang amikkan gambar.. kalo pandai posing.. compom cantik punya..
;)

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

mne gmbr tunang die? mesti cantikk kan..

Arief Sohod said... [Reply Here Bebeh!]

ehemmm...awak jgn main2 dengan tgn kekok..bukan sebarangan orang tau kat dalam group 2..heheheh

HonEyBuNNy said... [Reply Here Bebeh!]

waduh..

encemnya....

kuciwa la...untung dayana..hehe

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cute MuM

hehe..
alamak, tapi ai tak cantik.. :'(

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Arief Sohod

owh??
really?
apa kata suh diorang amek saya jadi model utk outing diorg? haaa... :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™