Sunday, April 3, 2011

Home » , , , » Not in a good mood. Moody. Frustration.

Not in a good mood. Moody. Frustration.

Salam.

Tiga-tiga ayat di atas boleh digabungkan menjadi satu. Dan hasilnya adalah diri I yang sekarang ini. Problem datang bertimpa-timpa. hmm. Betul kata orang, kawan masa senang memang ramai. Tapi kawan masa susah, memang payah nak jumpa. Takpelah. Tunggu je. 

Dunia ni ada hukum karma. Setiap perbuatan baik, akan dapat balasan baik. Tapi, setiap perbuatan jahat, akan menerima balasan yang sama dengan perbuatan yang dilakukan. 


Sekarang memang hari I. Mana tau, esok lusa hari korang pulak. Satu-satu masalah ada depan mata. Sakit kepala. Sakit otak dok memikir. hmm. Entah lah. Bercelaru. I rasa, kalau korang ada kat tempat I pun, belum tentu korang dapat handle. Dan I sendiri belum dapat nak settle kan semuanya. 

I tak tahu apa yang akan jadi dikemudian hari. Apa yang I mampu lakukan sekarang, hanyalah berdoa, berusaha sedaya mungkin dan seterusnya bertawakal. At least kalau I mati pun dalam masa terdekat ni, I tak rasa bersalah sangat. Ohh Tuhan! 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™