Wednesday, April 20, 2011

Home » , , , » Proses Membuang Lemak Tepu (UNTUK WANITA SAHAJA !!)

Proses Membuang Lemak Tepu (UNTUK WANITA SAHAJA !!)

Salam.

Dah lama gila tak jogging. Since I start kerja, sampai lah ke hari ni. Adalah dalam 2-3 kali jerk pergi jogging. Tapi kan, bila melihatkan bentuk badan yang semakin naik secara mendadak, I teruskan niat untuk berjogging. Bukan jogging sahaja oke. Menari poco-poco dengan senam-robik sekali tau. HAHA! Jangan jeles oke! =.=

err.. ini aktiviti selingan oke. hihihi! :)

Gay. Terbaek dari ladang! Tah macam mana lah boleh jumpa mamat nih. huih!

Ni time nak tunggu senam-robik start. :)

Enjoy gila ah jogging petang tadi. Gila-gila. Siap main lumba jalan kaki. Siapa jalan paling laju. Siap pasang lagu kuat-kuat. Kitorang tak pandang dah orang keliling nak pandang. Siap main joget-joget kat atas dataran. Kelakar jek. Tapi yang tak leh blah, lepas jogging, terus lapar. Teringin nak makan bakso pulak tuh. HEHE! Ah, kira halal lah. Bakso boleh buang lemak jugak apa... :p

Famous gak kedai makan nih. Sedap lak tuh. Patut la ramai orang!

Ini saya punya BAKSO!

Makan bakso pastu minum Air Mata Kucing. Baru RM 5.50! Nyum3! >.<

oke. makan dulu yeah! =.=
 
oke. Kalau korang semua nak tips untuk kuruskan badan A.K.A nak buang lemak tepu, ikut lah macam saya! Lepas jogging, minum air masak, lepas tu baham lah apa benda yang korang nak baham. Tapi, untuk tips diet sihat, better korang jangan makan nasi. Confirm berkesan. Selamat Mencuba! tata! =.=
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™