Tuesday, April 19, 2011

Home » , , , , , » Ronggeng sambil buat IC baru!

Ronggeng sambil buat IC baru!

Salam.

Penat. Esok dah la kerja pagi. Tapi sangat happy. Sebab dapat bersama Encik Bobo seharian. Beliau jugak yang temankan I buat IC baru. Yeay! Akhirnya dapat jugak I tukar alamat. Kalau tidak, IC I tu alamat masa I stay dekat KL dulu. Bukan main lama lagi. Tapi beliau sabar menanti. =.=

Ini IC lama I. Muka inesen jek. Tapi chumel lah jugak.

Ini IC baru. Muka hodoh gila. Yarkz! Tak suka!

Oke. Posing jap. 

Lawa gak lanscap JPN nih.

Dah penat tunggu I buat IC, kitorang pergi Jucso untuk melantak. Lepas dah makan KFC, kitorang release tension jap dekat karaoke. Dah lama tak karaoke, semua nyanyi lagu tah apa-apa.

Comel gak patung nih! :)


oke. sila mute kan sound anda kalau tak nak dengar suara I yang merdu ya amat tuh! HAHA!

For the conclusion, hari ni I rasa sangat happy. Next week I akan pindah ke rumah baru. So, siapa-siapa yang ternampak kelibat I di kawasan berhampiran rumah korang tuh, sila lah tegur ya! Sebab I tahu, ada blogger yang stay dekat area tuh. oke, tata! ;)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

lily lotus said... [Reply Here Bebeh!]

ehh yg diri sebelah patung tu lagi comel :)

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@lily lotus

oppss..!
yeke?
alamak! malunya.. hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™