Saturday, May 28, 2011

Home » , » Blog macam dah tak bermakna kalau tak boleh edit apa-apa!

Blog macam dah tak bermakna kalau tak boleh edit apa-apa!

Salam.

I sedang ada masalah.
Blog ni yang buat perangai ke, or lappy ni yang problem ke, I tak tahu.

I kan selalu tukar-tukar lagu lah,
then kalau dah bosan dengan header lama,
I tukar header baru and apa-apa yang I nak tukar lah kan.
Sebab I ni cepat bosan dengan benda lama.
(Tapi dengan boipren, belum bosan lagik!)

Then, dah 4 hari I try to edit my blog.
Tapi tak boleh save.
Macam hampas betul!
Rasa macam nak lempang-lempang jek blog nih.
Sakit hati tau tak!

Tolong lah, kepada yang pakar dalam perihal javascript, 
anda sedang diperlukan.
Selalu kan, time I nak save jek,
dia akan muncul macam nih.

"javascript:void(0)"

Apa maksudnya tuh?
Pening lah!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

blog yg prob kot..
butang follower pon dh ghaib..
huhu

unieMARKS :) said... [Reply Here Bebeh!]

erm , unie boleh ja edit . eden tak pandai laa . sorry :P

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

Huih!
bencinya macam nih!
sangat sakit hati!

Gnie@SimplyStyle said... [Reply Here Bebeh!]

huu Gnie pun kena camni...tension je tak boleh save...Nurul dah tau tak camne nak buat? help.. sobs T_T

Miss Light of Happiness said... [Reply Here Bebeh!]

Miss pon mengalami nye sekarang... !!!

Acane nih ea???

grrrr...~ (-__-!)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™