Sunday, May 15, 2011

Home » , , » Bowling

Bowling

Salam.

Hari tu kan, around last week kan, Abang Shah ajak kitorang pergi main bowling tau.
Happy gila even time tu I ada sedikit conflict with Encik Bobo.

"sorry! I dah switch off sound dia! Now, u can feel it!"

Yang best nya, Abang Shah siap bawak wife dia dengan anak dia sekali.
Sporting gila! Anak dia main ada style tau! Of coz lah kalah I! I juara longkang without failed!

Tapi, we really enjoyed about that games.
I semakin terror tau main bowling nih!
Kadang-kadang jek bila dah penat, masuk longkang lah! =.='

Next time, kalau ada sesiapa yang nak pergi main bowling, please contact I oke!
I sentiasa available bila korang nak belanja!
HAKHAKHAK!
chiao!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

oke, jom main bowling nak??
hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™