Thursday, May 12, 2011

Home » , , , » Celcom Broadband | The poorest internet service in the world!

Celcom Broadband | The poorest internet service in the world!

Salam.

Seriously. I dah fade up dengan service yang diberikan oleh Celcom Broadband.
Dan I nekad habis lah. Bulan depan, confirm I tukar broadband lain.
Masa mintak payment, nak on time jek!
Bila time guna, line macam haprak.

Menyesal gila I buat entry INI
Kononnya celcom lah yang terbaik.
Tapi, ini yang I dapat? 

Hey, tolong lah upgrade u all punya service kalau nak customer u all semua loyal dengan product u all!
Ni, service macam hampas, u alls ingat customer tak boleh buat decision lain ke?? 
Bayar mahal tiap-tiap bulan, tapi ini yang we all dapat??

Regret! Regret! Regret!
Start from next month onwards, 
BYE BYE CELCOM!
HYE HYE DiGi ! MAXIS! P1WIMAX!

psst! I tengah survey broadband mana yang better dari Celcom. Korang ada idea?? =.='
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

syahirah said... [Reply Here Bebeh!]

P1 MAX THE BEST
OH . I'M ALSO USING BEROKBAND . DAHLA BAYAR MAHAL . TAPI . PEHHH

Nini Hartini said... [Reply Here Bebeh!]

YES Broadband ok kot? Dia pun pakai topup.

~~zAnAfAhMi~~ said... [Reply Here Bebeh!]

akak pun cuna celcom, mcm siput slownya...sekali sekala je laju.

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Nini Hartini

YES?
tak pernah dengar pun.
product mana tuh?

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@syahirah

yeke?
mcm nak try.
tp takut jd mcm celcom.

Nini Hartini said... [Reply Here Bebeh!]

kakak akak guna yEs. setakat ni x pernah dgr dia komplen...


try tengok sini utk tau kelebihan dia..

http://donnyien.com/internet/perlukah-saya-beralih-ke-yes-broadband/

Rara Farah said... [Reply Here Bebeh!]

seriusly,maxis pun sama...sis rara guna pun tak habis tempoh lagi dah suruh bayar.Ada sekali tak guna langsung pun dye suruh bayar double..Tah cas ape dye bagi...laju tak jugak.huh!

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

celcom mmg r slow..
maxis pon kdg2 slow..
pkai p1 jela..
xpon digi..

fiqkbe said... [Reply Here Bebeh!]

fiq pengguna celcom broadband dah lebih setahun. ok je. laju je. dh setting WCDMA only lum? kalau sudah, myb coverage kt kwsn yg u duduk tu yg ada problem.

setakat ni, fiq berpuas ati ngan service celcom =)

AYuNG said... [Reply Here Bebeh!]

mmg dasar lembab gila la celcom nih
bikin hangin jer....
grrrr........

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™