Sunday, May 8, 2011

Home » , , » Happy Birthday Maybell Chai

Happy Birthday Maybell Chai

Salam.

Semalam I balik agak lewat. Dalam pukul 1.30 AM. Sampai-sampai je kat rumah, ingat nak terus update pasal Maybell's birthday celebration. Tapi, oleh sebab internet nih macam hampas, pastu mata I pun ala-ala nak bukak tak bukak jek, I pun terlentok kat depan lappy sampai lah pagi. HAHA!

Semalam lepas I habis kerja, budak-budak ni terus pick up I dekat hotel. At first, memang kitorang cadang nak makan dekat KFC. Tapi sampai-sampai jek, kitorang tengok tak macam ramai gila plak kan yang Que. So, kitorang malas nak semak-semak dekat situ, kitorang terus pergi Mc'D Dataran Pahlawan.




Simple but nice. Bukan senang tau nak dapat kawan macam kitorang. Kek tu Cida tolong beli dekat King. Siap dapat free bunga oke! So, kitorang just bagi je bunga tu dekat Maybell. cam pompuan! hiks3!! Kitorang celebrate 4 orang jek. I, Cida, Ong dengan birthday boy, Maybell.



Ong and Maybell. Ong tengah try untuk mematangkan diri! =.=

Kami lah budak paling comel malam tuh! >.<


Memang happy sangat malam tadi, sebab berjaya jugak celebrate one of our friends. Tapi macam terkilan jugak lah sebab tak semua budak Front Office (F/O) dapat join the club. Takpe, lepas nih boleh celebrate yang lain-lain jugak! oke, jom tengok video! First time tengok Maybell malu-malu kambing! HAHA!


FYI, sebenarnya birthday Maybell adalah pada 06 May. Tapi kitorang celebrate lambat sikit sebab beliau kerja nite shift pada hari tersebut. >.<
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™