Tuesday, May 3, 2011

Home » , , » Housemate Wanted! Female ONLY, Melaka Town area

Housemate Wanted! Female ONLY, Melaka Town area

Salam.

Hai korang. Korang tau kan, I baru pindah rumah? So buat masa sekarang ni, I tinggal seorang je dalam rumah ni. I nak carik 2-3 orang untuk penuhkan rumah ni. 

Rumah ni boleh tahan besar. Ada dua bilik. Memang selesa. Kelengkapan rumah pun complete. Dapur  gas, peti ais, washer machine, katil double dacker, semua complete lah! TV plak, memang I punya. 

Click to view the next image.

Click to view the next image.

Click to view the next image.

Click to view the next image.

Click to view the next image.

Click to view the next image.
Rumah untuk disewa!

Dekat Melaka Town, Kampung Morten. Korang yang rasa-rasa nak cari rumah sewa tu, cepat-cepat lah contact I. Nanti I arrange kan dengan makcik tuan rumah ni. Makcik ni baik. Very understanding dan tak demand sangat. Happy lah duduk sini. 

At first, I jumpa rumah ni dalam Mudah.my. So contact punya contact, I terus jumpa owner than terus deal dengan beliau. Sewa nya pulak just RM600. Buat masa ni, I duduk seorang. So I just bayar RM200 jela. Bil air dan elektrik bayar sendiri. Kira oke lah. Kalau tambah lagi beberapa orang, baru bayar berapa je. Rumah dah complete, tinggal bawak kain baju korang jek. Sangat berbaloi. 

So kalau ada sesiapa yang berminat, sila contact I oke. Diingatkan sekali lagi, FEMALE ONLY ye. Sila email or direct PM I di facebook. Untuk contact, sila CLICK HERE
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

12 Chumel(s) comment ヅ:

♥♥LiSsA♥♥ said... [Reply Here Bebeh!]

cik nurul nak amek student ta? kalo nak nnti lisa try tanya2 kan . tapi bese nye dorang nak masuk lmbat la tahun ni. huhu

Nurul chumel said... [Reply Here Bebeh!]

@♥♥LiSsA♥♥

student boleh, yg dah kerja pun boleh. tapi mesti yg betul2 serius n perangai elok sikit lah. baru happy dok satu rumah kan? :)

hani apandi said... [Reply Here Bebeh!]

ni buat touching sangat ni.huhu
mana ada hani sombong.
cuma sejak akhir2 ni memang jarang BW sebab hani busy ngan final semm..tapi sekarang hani dah free, insyaALLAH hani akan jguk blog ni hari okay! :)


p/s: link? sorry nurul.blog belum di baek pulihh..akan hani letak link nurul :)

ain_violet90 said... [Reply Here Bebeh!]

ade kosong lg x yer.....please....masuk sept 2011 nih... uitm kbm..

ain_violet90 said... [Reply Here Bebeh!]

ade kosong lg x yer.... kalo ade..cntc sy leyh/ 0136050741... masuk uitm kbm sept 2011 nih... pening pale cari umah sewa...

ain_violet90 said... [Reply Here Bebeh!]

ade kosong lg x yer.... kalo ade..cntc sy leyh/ 0136050741... masuk uitm kbm sept 2011 nih... pening pale cari umah sewa...

ain_violet90 said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel
gmbar kat blog ni x leyh tgk... nk tgk keadaan umah akk sewa ni.. hmm... cano eyk? hehe... kalo 4 org leyh?

MOHD AMIR said... [Reply Here Bebeh!]

untuk lelaki x ada ke??
pm my fb if ada...
rimz_rsg36@yahoo.com or amir ariffin

MOHD AMIR said... [Reply Here Bebeh!]

untuk lelaki x ada ke?
pm me if ada..
fb-rimz_rsg36@yahoo.com or amirariffin

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™