Monday, May 30, 2011

Home » , , , » SALMA Juara MENTOR 5!

SALMA Juara MENTOR 5!

Salam.


Congratulations Salma!
Sebab telah menjuarai Mentor musim ke 5.
Ada sedikit kecewa dalam hati sebab tak dapat tonton secara live
sebab kerja petang. :(

Whatever pun, syabas diucapkan kepada Salma dan Erra!
Even pada awalnya I sangat adore Ayish dan Noh Hujan! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

dak eina said... [Reply Here Bebeh!]

xsangka dia menang. igtkn iqa. huhu.. suara power ohh si salma nie..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@dak eina

I dah agak dah dia menang punya!
hehe.. :)

syieda said... [Reply Here Bebeh!]

syieda xtgk pun mentor musim ni..sob2..T__T

Aida Azryn said... [Reply Here Bebeh!]

tahu tak,aida yang paling over giler bila dapat tahu salma menang. happy giler! hehe.. :D

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

ade jgk yg xpuas ati salma menang..
macam2..

tahniah utk salma!
hee

unieMARKS :) said... [Reply Here Bebeh!]

knp dia ? huhuuu
tak kisah pun actually . ngee :D

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™