Monday, June 13, 2011

Home » , , » Alhamdulillah, semua nya sudah selesai.

Alhamdulillah, semua nya sudah selesai.


Salam.

Misteri betul kan? Baru hilang sekejap, dah ramai orang carik. Terharu betul I. Keh keh keh! Kan I dah cakap, mesti korang rindu kan I punya. Baru 4 hari I tak online, semua mencari. Suspen tak? HAHA. Kau memang gedik Nurul!

Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar dan berakhir dengan baik. Walaupun pada hari berkenaan Encik Bobo telah kehilangan capal yang baru dibeli, tapi nasib baik dah jumpa balik dekat tepi surau. HAHA! Sabar jelah. Siapa pulak yang merembat tuh kan. Kaki kurang hajau betul!

Untuk entri kali nih, I tak nak story panjang lebar. Entry ini adalah kesinambungan dari entry I yang terdahulu. Ingat lagi tak I pernah invite korang ke majlis perkahwinan? Kalau tak ingat, sila check balik entry INI oke. 

Now, I tak nak story apa-apa dah. Jom kita tengok gambar! Sorry. Gambar I banyak sebenarnya. Tapi camerawoman I adalah sejenis makhluk tak bertauliah untuk memegang camera, so banyak gambar-gambar I yang cun tapi terpaksa reject sebab sangat buruk dan layak duduk di recycle bin sahaja. Then, ini sahaja lah balance gambar yang sempat diselamatkan. T___T


Sama cantik, sama padan. >.<

Lighting belakang tuh kalau takde, lagi bagus. Rosak gambar I!

Nampak tuh. Pengapit yang bertauliah. Dah tak lama lagi dah kitorang tukar title pulak! HAHA!

Perarakan pengantin dan upacara silat dan sambut menantu. :)

My besties, Mimy. Semoga berbahagia sayang! 

Err.. Yang ini gambar hiasan yek! Jangan salah faham. I masih single tau! Not engaged yet! HAHA!


Done. 
p/s : Best nya tengok orang kahwin. Ahh! Aku belum sedia lagi lah! :'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

CIK TOM said... [Reply Here Bebeh!]

cntk baju pengantin..tggu turn nurul plk..hee

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

cet..teng0k pic kat fb ingat awk da tunang..milah siap k0men2 ckp awk tunang xbgtaw die..keh3x..klakar!:)

zuhanismohamed said... [Reply Here Bebeh!]

pewitt.. xlama dah tu rasa nasik minyak nurul pulak..keh keh..

eh tu tema apa baju pengantin perempuan tuh ?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

haha..tu lah pasal!
kalau tunang betul2, tkde nya nak rahsia2. benda baik watpe nak rahsia kan kak?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@zuhanismohamed

hehe..amiiinnn.. :)
pengantin pakai baju tema jawa.
:)

m_aNdakhuza said... [Reply Here Bebeh!]

@Nurulchumel
kan..kal0 betol2 nk tunang jgn lipe bgtaw akk k..:)

m_aNdakhuza said... [Reply Here Bebeh!]

kan..kal0 betol2 nk tunang jgn lupe bgtaw akk eh..:)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™