✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!

Friday, June 17, 2011

Home » , , , » Kisah gadis kemaruk bercinta! OMG!

Kisah gadis kemaruk bercinta! OMG!


Salam.

Jatuh cinta. Korang mesti boleh bayang kan macam mana rupanya bila seseorang tuh jatuh cinta? Entah lah. I couple dengan Encik Bobo dah bertahun-tahun lama nya. Tapi I sangat jarang untuk ada perasaan macam yang I rasa sekarang nih. Korang tau macam mana?? emm. Macam happy sangat, asyik teringatkan si dia, rindu bila tak jumpa, kalau dia call ke text ke kan macam nak menjerit terlompat-lompat, pastu macam tak tentu arah. Senang cite, angau ah! Korang yang tengah bercinta, memang kena selalu macam nih ke? Tak pun, I yang tiba-tiba dah buang tabiat?

Seriously lah. I jarang rasa macam nih. Memang lah kita couple kan, bercinta. Maybe sebab dah lama sangat bercinta, tuh yang rasa macam biasa-biasa jek. Angau I tuh kadang-kadang jek datang nya. Ntah lah, I sendiri tak tahu kenapa. 

Semalam kan, Encik Bobo jemput I balik kerja. Beliau hantar I sampai depan rumah. I pun cepat-cepat lah nak balik kan. Tak mau singgah mana-mana. Lagipun hari ni dia kerja pagi. So lepas dah sampai tuh, salam-salam, wish gud nite, take care sume, I cepat-cepat lah masuk rumah. Mood I time tuh, memang lah happy. Sebab I mintak dia belikan I apple hijau. (Konon-konon nak diet!) Then dia dah makbulkan permintaan I tuh. So, I masuk rumah macam biasa. Simpan apple hijau I dalam fridge, I naik bilik. Tiba-tiba phone I ringing. I cepat-cepat lah angkat. Sebab mana tau, ada benda yang dia tertinggal ke hape ke.

I pun angkat phone. I tanya kenapa. Dia suruh I buka pintu. Dia ada depan pintu. ohh. Hati I time tuh memang cuak habis lah kan. Apa hal pulak mamat nih kan? Rasanya dah takde tinggal apa-apa dah. I buka pintu, tengok dia ada depan pintu. Tiba-tiba...




OMG!! Bungaaaaa!!! I dapat bunga tau korang! Tak sangka malam tadi I dapat bunga. Dah lama I tak rasa happy pastu feeling macam orang angau macam nih tau! "Terima kasih awakkkk..." Tu je yang mampu I cakap masa tu. So speechless. Dah lama gila I tak dapat bunga dari dia. I ingat lagi, first time dia bagi bunga dekat I, masa first date kitorang. Auwww! Romantic gila time tuh! Tak leh lupa lah. :)



Hope our relationship will be last forever. 
I love HIM so much! 
Tiada yang lain, hanya dia! 
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

17 Chumel(s) comment ヅ:

cucu umie said... [Reply Here Bebeh!]

wah sweet tu..siap berbunga-bunga lg..hoho bila nak langsungkan nie,,hoho

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

xprnh gak dpt munge..
sobs..
jeles2..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@cucu umie

hehe..
belum sampai seru lagi lah.
hehe.. ;)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

hehe..
mintak ar munge kat boyfie anda!
:)

Lissa said... [Reply Here Bebeh!]

ouhhhh...sweetnyerrrr.dpt bungaaaaa..nk jugakkkkkk.huhuh

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

bestnyer!! feeling nora elena la ni eh

alyaclumsy said... [Reply Here Bebeh!]

hopefully kekal ke akhir hayat :D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

tipu! tipu!
Intan nih bukan jek bunga, semua benda dia pnh dapat.
hiks! jeles tau!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@✿ cikcimi

meh kita bg.
sebelah umah kita macik nih tanam bunga, leh tumpang petik. heee... =.=

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@emieysandra

haaa...
geramnya!
nora elena dpt hero kachak mcm aaron aziz! sweet gila kan?
tp I dpt sekuntum jek. nora elena dapat berkuntum-kuntum! :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2013 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™