Sunday, June 26, 2011

Home » , » Macam mana agaknya hidup saya tanpa kamu?

Macam mana agaknya hidup saya tanpa kamu?

Salam.
Entri ni sebenarnya tak berapa nak jiwang lah. Tapi saje je letak tajuk bombastik. HAHA! Lately nih, banyak entri yang I update adalah berkisar tentang tutorial. Bukan nak tunjuk pandai ke, hape ke. Tapi untuk simpanan dan kegunaan diri I sendiri jugak. Daripada I simpan dekat draft lama-lama, baik I share bagi korang semua tengok. At least ada juga faedah nya. 

Macam mana agaknya hidup saya tanpa kamu? Ehh. Tanpa kamu, blog. I mana boleh kalau sehari tak tengok blog. Kalau boleh, everytime I nak mengadap blog. Tak makan, tak mandi, tak tidur. Takpe. Asalkan dapat bersama blog. Dulu masa I mula-mula blogging kan, I tak pernah putus asa untuk menghasilkan blog yang terbaik untuk tatapan readers. Ahh. I bukan kisah pun ada orang baca ke tidak. Sekurang-kurangnya I hasilkan semua tuh untuk kepuasan hati I sendiri. Bacaan peribadi I. 


Now, I rasa blog I dah makin maju. Even tak lah berjaya sangat. Tapi compare with blog I yang dulu-dulu tuh, sekarang nih memang dah jauh berbeza. Semuanya berkat usaha I sendiri. Bab edit-edit blog nih, I lebih berpuas hati kalau I yang buat sendiri. Tak pernah rasa nya I suruh orang lain yang edit. Sebab diorang mesti tak tahu apa yang I suka. Kecuali banner jek. Banner tuh guna flash software. I belum master bab-bab flash nih. So, I tempah banner tuh dekat ayeem. Alhamdulillah. Hasilnya memuaskan hati I. 

I selalu jadikan blog-blog yang lawa-lawa dan yang kemas-kemas untuk reference I. Sungguh pun tak berapa nak lawa, I tetap usaha untuk kemas blog I jadi lawa macam blog-blog lain. Supaya I tak jeles dikemudian hari. HAHA!

Dan, dengan terhasilnya blog ini, maka I pun ada nuffnang yang boleh I jadikan sumber pendapatan sampingan I. Masa sesak-sesak tuh, leh guna duit blog kan untuk belanja. :)

For the conclusions, I bahagia bila ada kamu, blog. Tempat I mencurah rasa, isi hati dan pendapat tersendiri. Tempat di mana I menjadi diri sendiri. Tapi jangan lah over pulak. Takut-takut ada pulak pihak yang meluat tengok kita nanti. So, renung-renungkan. Dan selamat beramal !
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

btol tu akk..dulu mula2 syieda buat blog mngadap sampai lupa nak mkn..hikhik

^_^ blog akk best!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™