Saturday, July 9, 2011

Home » , » Blog Review | Padinno blog kuning DiGi

Blog Review | Padinno blog kuning DiGi

Salam.

Terkejut tak segmen blog review dah kembali? Jangan terkejut. Sebab kan I dah kata, blog-blog pilihan I akan di-review sepanjang tahun ni kan. So, I sambung me-review blog-blog yang belum I review. Thanks sangat kepada korang yang sanggup menunggu setelah sekian lama. 

oke. I sambung segmen ini dengan blog kuning idaman malaya nih. I singkatkan lah yek. Blog nih dimiliki oleh Padin. Nama penuhnya, I kurang pasti. Jom tengok apa yang I review dari blog ini oke!



Create your own banner at mybannermaker.com!
banner blog beliau!
PADIN
  • Blog yang sangat santai. Simple dengan berlatar belakangkan warna hitam. Keserasian hitam dan kuning itu menampakkan blog ini sangat matang.
  • Ayat yang digunakan dalam penulisan sangat bersahaja dan mudah untuk difahami.
  • Kemas. Perkataan paling sesuai untuk blog ini. Lihat sahaja sidebar blog ini. Sangat teratur dengan susunan yang kemas. Siap ada menu bar lagi di sisi kanan blog.
  • Terdapat gambar DiGi di sidebar beliau. Yang pasti, ianya sangat menarik ramai readers untuk kembali melawat blog beliau.
  • Blog ini sangat menarik!
PADIN
Comel kan? =.='

Untuk melawat blog beliau, sila tekan link ini!
www.padinno.com

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

7 Chumel(s) comment ヅ:

emieysandra said... [Reply Here Bebeh!]

yeay!..nurul kmbali mereview..ehehe

hi padin!
;)

padin said... [Reply Here Bebeh!]

ahah terima kasih nurulchumel hehee..
takde kena mengena dengan DG pun saje nak amik inspirasi kuning hee :D

Haziq Haiqal said... [Reply Here Bebeh!]

bleh dikatakan berkurun kak nurul X mereview blog orang lain :)
welcome back kak...:D

Haziq Haiqal said... [Reply Here Bebeh!]

bleh dikatakan berkurun kak nurul X mereview blog orang lain :)
welcome back kak...:D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@padin

hehe..
tau, saje wat title gempak.
hehe.. ;)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Haziq Haiqal

thanks dik.
baru skip beberapa bulan jela.
hehe.. ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™