Monday, July 11, 2011

Home » , , » Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo

Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo

Salam.

Contest : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo
Due date : 30 July 2011, 3.00 PM

Click HERE to join this contest!

Blog Name : Nurulchumel Lovely Site
Tagline : Where the love will begin...

History of tagline
Nama blog nih I pilih sempena meraikan chenta. Apa yang I tahu, chenta itu amat subjective. Sukar untuk diolah dan juga diterjemah. Dan pada hakikatnya, blog I sangat berkait rapat dengan 'love' atau pun chenta. Warna merah jambu atau 'pink' telah dipilh sebagai warna tema blog ini kerana pink melambangkan chenta. Natural. Wanita. 

Tagline blog ini pula 'where the love will begin...' adalah permulaan dari chenta. Sifat semulajadi insan yang memang ada pada setiap diri kita. Di mana chenta bermula, disitu lah lumrah tercipta. Blog ini berkisar tentang kehidupan, chenta, setiap detik-detik indah penulis, tips dan tutorial dan juga sedikit bingkisan isu semasa yang terjadi disekeliling diri kita. Wallahua'alam.

Diharap, Cik Alya berpuas hati dengan isi kandungan entry ini.
Thanks,
✿ The Chenta ヅ
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

enyheartsdiamond said... [Reply Here Bebeh!]

goodluck babe! mcm seronok pulak kontes ni.. kalau ada kesempatan, nak join jugak lah :D

Alya Esprézzo said... [Reply Here Bebeh!]

yuhuuuuuuu..alya dtg nie!! hehe terima kasih join contest alya! :)

iMBobo said... [Reply Here Bebeh!]

goodluck! follow sini juga :)

PeRmAtA bIrU said... [Reply Here Bebeh!]

:) datang dari segmen alya..:) good luck k...

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™