Friday, July 8, 2011

Home » , , , , » Dapat hadiah daripada blogger cute!

Dapat hadiah daripada blogger cute!

Salam.

Entri nih I taip semalam. 
Tapi baru publish hari nih.

Saje jek nak isi masa lapang. lalalala!!~~

Semalam I datang kerja.
Tiba-tiba, Kak Shahiera kata I dapat parcel.

Eh? Bila masa pulak I order barang?
Tengok bawak kaunter, memang ada!
Pos Ekspress pulak tuh.

# Pos Ekspress. Kompem sampai esok!

Macam biasa lah, yang paling kepochi nak tengok 
apa yang ada kat dalam parcel tuh ialah Kak Shahiera.
Dia memang orang paling penting untuk tengok barang tuh.

wahhh, dapat shawl free!

siap dengan brooch pulak tuh!

Actually, hadiah nih dari blogger yang sangat rapat dengan I.
Beliau juga memang sahabat I dari sekolah lagi.
Beliau nih suka bagi surprise tau!
Jom singgah blog beliau!
H.A.N.A.N

Kan hari tuh I ada tolong edit blog beliau.
Tak sangka pulak beliau bagi I hadiah.
Anyway, thanks banyak-banyak sayang!
Appreciated it!

Dan,
untuk korang yang nak bagi I hadiah pun I tak kisah.
Just contact I. Nanti I bagi address eh!
HAHA! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™