Tuesday, July 5, 2011

Home » , , , » Dating dengan skandal lama, fullstop!

Dating dengan skandal lama, fullstop!

Salam.

Semalam I dengan Encik Chenta pergi Jusco. 
Kan semalam I review movie Transformers.
So wajib lah tujuan kami ke sana adalah untuk tengok movie kan.

Lepas dah beli tiket semalam, kitorang lepak-lepak dekat dalam bangunan tuh.
Timbang berat badan, amek gambar, posing sana sini.
Haruslah ada gambar. 
Mana boleh keluar dengan I tak bergambar kan.
HAHA!

* bersama wira ku - Optimus Prime!

* bersama wira ku jua - Encik Bobo chumel! 
(geli jek tangan macam tuh. macam fondan!)

oke, bila dah boring, kitorang pergi turun bawah. Sasaran utama, masuk Jusco lah. I suka beli roti kat dalam tuh. Sekali borong, tak macam banyak plak kan. Tengah dok pilih-pilih donut, skandal lama I call pulak. Haduh! I jawab jela. OMG! Dia ada dekat-dekat area Jusco jugak. So, dia kata nak jumpa. 

I cakap dengan bobo, dia oke. Tengok. Sporting tak? Bagi keizinan dekat I untuk jumpa skandal lama. Wahaha! suka I. I tanya dekat skandal lama I tuh, dia ada kat mana? Dia kata dia ada dekat KFC. I dengan bobo pun pergi lah sana.

Sampai-sampai jek, kitorang terus salam-salam. Hepi gila jumpa dia! Bobo siap bagi warning dekat skandal lama I tuh, "Wey! Jangan lebih-lebih!!" HAHA! Garangnya bobo! Takut I. HUHU.

Kitorang borak-borak, and take a seat dekat J.Co Donut. Lama kot tak jumpa dia. Nasib baik movie kitorang lambat lagi nak start. Sembang lama jugak lah. Cite pasal kerja, life, macam-macam lah. Bila dah nak dekat pukul 5.50 petang, movie kitorang pun dah nak start. Skandal lama I tuh pun nak beredar. Katanya nak pergi area Bandar Hilir. Sebelum berpisah tuh, haruslah I bergambar-gambar bagai dengan beliau kan? Seeeee...

* Jangan terkejut. Skandal lama I dah transform jadik fondan!

Anyway, happy gila jumpa skandal lama I tuh. Tengok dari karakter dia, tak banyak berubah. Tapi bertambah pompuan I tengok dia. Mulut dia, memang dah dari dulu laser nak mamsss! Nak kenal dengan beliau? Contact I. Nanti I kasi phone number dia. Don't worry. Dia masih single! ;)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

8 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Ezy said... [Reply Here Bebeh!]

nk tgok jgk transformer tp asek full je..
huhu..
last2 tgok sekali lagi..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Ezy

hehe..
minggu depan tgk sekali lagi plak lah. ;)

tiefazatie said... [Reply Here Bebeh!]

wah.tgk kat jj baru ek!hihi..bestnya..nt blik kg nk g tgk wayang sana la..hihi

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™