Monday, July 11, 2011

Home » , , , , » Dewa Cinta

Dewa Cinta

Salam.

Seminggu I kerja petang.
Semalam hari yang terakhir. 

Kerja petang, so banyak la episod Dewa Cinta yang I missed.
I suka plak tengok drama tuh.
So, tadi I tengok balik episod-episod yang I missed tuh dekat
TONTON


Next week I kerja pagi.
Thats mean I boleh lah tengok drama tuh in full!
Yeay!

p/s : Hensem jugak Iqram Dinzly neh. Tapi tak leh nak kalah kan Aaron Aziz! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

::cikjuju::◕‿◕ said... [Reply Here Bebeh!]

dah cube tgk 2, 3 kali tp ttp tak leh nak minat tgk ctr neh....ehe...

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@::cikjuju::◕‿◕

cite ni kena tgk dari first. pastu tkleh tinggal 1 episod pun. kang lost. sebab tu I tengok balik. heee..

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™