Saturday, July 30, 2011

Home » , , , » Hangout with my sweetie pie! - part 2

Hangout with my sweetie pie! - part 2

Salam.

Sorry sangat sebab I lambat nak update. Busy. HAHA! Padahal baru balik tengok wayang. Review movie yang I tengok, I akan update next entry oke. Actually semalam I saja jek bagi korang suspen. Kitorang takde pegi mana-mana pun. Just soppink-soppink, jalan-jalan, makan-makan jek. Thanks to Encik Bobo I, sebab belanja makan pizza semalam. Dah lama mengidam nak makan pizza, semalam Encik Bobo bawak I pegi makan pizza. Jom, tengok apa yang kitorang baham semalam!

First of all. Kita tengok menu dulu ye adik-adik. Nampaknya Pizza Hut sedang mangadakan promosi untuk bulan ramadhan. Advance tau pizza! Tapi kitorang tak try lagi lah set promotion tuh. Kitorang amek set combo biasa jek dengan side order.

Creamy Carbonara serve with Fettuccine. Sedap gila auw! Memang creamy tasted!

Soup of the day. Mushroom soup. 

Pizza kami. Pepperoni Delight. Siap extra cheezy lava tau.

Nih favorite I. Honey BBQ Wings.

Tidak ketinggalan, Garlic Bread.

Hmm. Kenyang gila makan semua benda kat atas nih semalam. So, korang yang rasa-rasa teringin nak makan pizza, try lah. Sure kenyang sampai tersandar. HAHA! oke lah. I nak sambung dating neh. Jap lagi Encik Bobo nak datang amek. HEHE! Jangan jeles. ;P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

ouh!!! bestnya makan pizza, yana dah lama x makan kat pizza hut... grrrrr

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™