Saturday, July 16, 2011

Home » , , » Kakak, yang ni loooooovvveee.. :)

Kakak, yang ni loooooovvveee.. :)

Salam.



* Kakak, yang ini looovvveee tau. Bukan love!

Setelah sekian lama I tak menggomol budak kecik nih, petang tadi terubat jugak rindu dekat dia. Aunty I satu family datang amek I. Then kitorang pergi makan. Padahal I baru jek lepas makan. HEHE. Lepas makan, diorang datang rumah I, and solat maghrib kat sini. 

Yang paling tak boleh blah, Uncle I beli durian lagi. Siap buka dekat rumah I pulak tuh. Bertambah lagi lah koleksi durian dalam fridge tuh. HAHA! Hepi I dapat jumpa Soffiyah. Rindu sangat kat dia. Next week offday I nak datang rumah Merlimau lah. Nak tidur dengan budak kecik tuh. :)

Bestnya kalau I ada adik kecik lagi.
Nak ada anak kecik, lama lagi...
HEHE! :'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™