Tuesday, August 2, 2011

Home » , , » Bulan puasa, bulan ramadhan, bulan kelahiran saya dan kaitannya dengan Beautiful Little Monsters!

Bulan puasa, bulan ramadhan, bulan kelahiran saya dan kaitannya dengan Beautiful Little Monsters!

Salam.

Uit korang! Buat apa tuh? Dah lepas berbuka, terus pergi solat maghrib. Lepas tu, bagi yang berkesempatan, jangan lupa tarawikh yek! Lagi satu, kalau berbuka tuh, tak payah lah nak makan macam seploh hari tak dapat nasik. Lepas makan, tersandar. Dah langsung tak leh nak gerak. Nak solat pun dah payah kan. Peringatan untuk diri I juga. Sebab I dah bertekad nak amek kesempatan dekat bulan puasa nih untuk ber-diet se-diet diet nya! Baru lah raya nanti I bergaya. Over!

Oke. Berbalik pada tajuk entry kali nih. Panjangkan? Apa kaitannya dengan semua bulan-bulan tuh? HAHA! I nak cerita pasal speselnya bulan nih la. Bulan yang penuh dengan warna warni dalam hidup I. Kalau masuk tahun nih, dah 3 tahun I celebrate birthday dalam bulan Ramadhan. Even siang hari berpuasa, malam hari tetap boleh celebrate tau.



* Ini kek birthday yang ke-20. Celebrate with housemate terchenta!


* Ini kek birthday I yang ke-21. Celebrate with my family.

* Ni kek birthday I yang ke-22. Celebrate with Encik Chenta.

Tahun ini? Macam mana pulak rupa bentuk kek birthday I yek? Tahun lepas, I wish dapat kek warna pink. Tapi tak dapat. Hmm. Tahun ni? Tunggu aje lah. Tahun lepas, sehari selepas birthday I, I berkenalan dengan mereka. Rasa-rasanya mereka ingat lagi tak yek? :'(

~ Rindunya! 

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

Ezy Chiaki said... [Reply Here Bebeh!]

cik ezy pulak asal besday je mesti tym raye..
hahakk..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Ezy Chiaki

wah, best la!
bleh smbut birthday sambil beraya sekali!

ila said... [Reply Here Bebeh!]

wah smbut bfday time raye.
kecuh tgk kek tu.
seb baik da berbuke pose

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

celebrate birtday malam2 kan? ehehehhehe... bestnyaaa!!!

semoga dapat apa yang diingini ok... insyaAllah

Bro ahmad said... [Reply Here Bebeh!]

salam ramadhan..just nak tanya javascrip vode 0 tu dah ok tak? saya punya prop hmm

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Bro ahmad

I punya dah oke dah.
Dia oke sendiri. :)

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

syieda 1st time celebrate di bulan Ramadhan. tu pun belom tentu sambut lagi. muncit dah macamtu. hukhuk..

sob2..T__T

sblm tlambat selamat hari lahir akak!! ^_^

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@syieda_joy

hihihi..
malu plak!
awalnya wish dik.
birthday akak lambat lagi lah. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™