Wednesday, August 17, 2011

Home » , , , » Day 17 | Ramadhan 1432H

Day 17 | Ramadhan 1432H


Salam.

Sedar tak sedar, dah masuk hari ke-tujuh belas kita berpuasa tahun neh kan? Yang paling penting, puasa I masih full tau. Jangan jeles! Oke, actually, I ada dekat rumah aunty I dekat Merlimau neh. Ala, rumah yang I stay dulu-dulu tuh. Semalam aunty I amek I dekat hotel. Maybe petang neh we alls akan berbuka puasa dekat area Melaka Town jek. Sebab nak hantar I balik rumah sewa sekali kan.

Kebetulan pulak, hari nih I offday. Memang free masa I hari nih. Kalau selalu tuh, dok melepak jek dengan member-member. Sebab Encik Bobo I kerja petang. Offday pulak tak sama hari. Kih kih kih. Jangan marah ye cayang.. :)

Beberapa projek meng-edit blog sedang dijalankan. Insya-Allah, sebelum raya nih siap lah blog-blog yang I tengah edit neh. Doa-doakan lah internet connection sentiasa laju. Senang sikit kerja I.

Bila dah tiba nak tengah-tengah bulan puasa neh kan, semua orang dah busy nak carik baju raya, kasut raya, kuih raya, semuanya busy buat preparations. Tapi, I sorang yang relex jek. Macam takde apa-apa yang berlaku. Padahal tahun neh I dapat cuti raya tau. Tapi 4 hari jek. Dua hari sebelum raya, dan raya pertama dan kedua. Raya ketiga I dah start kerja. Adoiyai! Bosan betul kena kerja. Takpe lah. Kalau lama-lama sangat kat kampung, bosan pulak kan. 


Whatever pun, I happy sangat sebab berkesempatan menyambut ramadhan kali nih. Selagi ada hayat, selagi tu lah I masih bersyukur macam sekarang. Sorry tau korang, sebab lately nih I malas sangat nak update blog neh. Bukan I malas, tapi tak cukup masa jek. Nak join contest-contest raya macam tahun lepas pun dah malas. InsyaAllah, kalau dah tiba time rajin I nanti, I akan blogwalking dan join apa-apa contest yang korang buat oke. :)

p/s : Korang berbuka makan apa hari neh? =.="

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™