Sunday, August 7, 2011

Home » , , » Day 7 | Ramadhan 1432H

Day 7 | Ramadhan 1432H

Salam.


Sekejap jek masa berlalu. Rasanya baru semalam kita semua start berpuasa di bulan Ramadhan kan? Tiba dah hari yang ke tujuh dalam bulan ini. Teringat dulu masa kecil-kecil. Selalu ada je alasan nak buka puasa. Adik-adik I rilex jek dapat puasa full month. Tapi I, heheh.. tak!

Pagi tadi adalah pagi terakhir I bersahur di hotel tempat I bekerja. Lega rasanya. Macam dah lepas satu bebanan. Esok, I dah start bekerja waktu siang. Macam mana lah agaknya yek? Steady. Takde hal lah. :)

Petang ni, dijangka akan berbuka bersama family aunty kesayangan I. So, tak payah lah susah-susah I nak fikir masak apa hari ni. Ada lagi 22 days to go. Semoga ibadah kita di bulan yang penuh berkat ini diterima oleh-Nya. Amin. :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™