✿ Paid-up Advertisement ヅ

Hot Deal Everyday! Super Saver Unlimited!

Thursday, August 4, 2011

Home » , , , , » Decoration Merdeka - Raya Avillion Legacy Melaka

Decoration Merdeka - Raya Avillion Legacy Melaka

Salam.

Bagi mereka yang sentiasa mengikuti perkembangan I, mesti tahu yang I nih hotelier kan? Dalam erti kata lain, pekerja yang bekerja dalam sektor perhotelan. So, ini tahun kedua I menyambut hari raya setelah I bekerja dengan hotel ini. Menanti kehadiran Syawal yang bakal menjelang, kebiasaannya dekorasi yang menarik akan menghiasi ruangan lobby dan coffee house mengikut tema. Tahun ini, tema Merdeka-Raya. Seperti yang kita semua tahu, tahun ini kita meraikan dua sambutan dalam satu masa. Pasti meriah!

Jom tengok gambar!







Semua gambar cun-cun kan? Lebih-lebih lagi gambar yang paling atas tuh. HAHA! Just kidding. Semoga dengan kehadiran bulan yang penuh barakah ini, kita dapat menghimpunkan seberapa banyak pahala untuk menjadi bekalan menuju yang Esa. Amin.. :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

cucu umie said... [Reply Here Bebeh!]

mesti cantik2 design tukan..aishhh

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

haaa..cantek kan?
mmg kreatif sapa yg deco neh.
rasa mcm nak buat kat umah lak!

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

kan..sejuk je mate tengok..hehehe~

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

warna hijau lah katakan.
warna fevret akak. :)

Liyana Aziz said... [Reply Here Bebeh!]

wahhh... tolong decorate sekali x? ok fine, rumah tu semangat merdeka dalam semangat raya... hahahahahahha

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Liyana Aziz

wah..
pegi masuk casa impian lah.
hehe.. :)

Amy Syaquena said... [Reply Here Bebeh!]

cantik sangat , amy suka...


*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

✿ Link for Blogwalking View ヅ

Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2013 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™