Thursday, August 18, 2011

Home » , , » Dunia nih kecik. Sekejap jek aku boleh jumpa kau balik.

Dunia nih kecik. Sekejap jek aku boleh jumpa kau balik.


Salam.

Thanks God! Sebab I dah dapat tahu yang minah tuh sebenarnya ada blog juga. Patutlah dia kepoh-kepoh bila I block fesbuk dia. Rupanya dia boleh stalk I melalui blog rupanya. HAHA! Yang paling best, I pulak baru tergerak hati nak google-google sumthing tadi. Suddenly terjumpa blog minah tuh. Bajet dah cun sangat lah tu? HAHA!

Tak sangka, dunia ni sangat kecil. Dengan beberapa klik jek, I dah boleh jumpa blog dia. But I hope, dia takkan ganggu hidup I lagi. Buang yang keruh, ambil yang jernih. Tak baik bermusuh-musuh kan? Lagi-lagi sekarang nih bulan puasa. Berdosa tau. Dia jugak yang kata cenggini. "I don't like revenge.." Tahu takpe. I pun tak suka.

Seelok-eloknya, bermaafan. Baru dunia nih aman. Tanpa perpecahan. Betul tak? =.="

p/s : sesekali buat entry merepek macam nih best jugak kan? HAHA! :'P
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

0 Chumel(s) comment ヅ:

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™