Tuesday, August 9, 2011

Home » , , , , » Jejaka idaman saya ヅ

Jejaka idaman saya ヅ


Salam.

Boleh ke puasa-puasa nih dok pikey jejaka idaman? HAHA! Dah sampai tang mengarut, hape pun jadik. Tadi kan, I google internet kan. I tak search pun weh. Tiba-tiba jek keluar muka Aaron Aziz. ohmaigod! Siyes, hensem. Nasib baik dia dah kawen tau. Weh, Nurul berangan beb!

Oke fine. I nak cite benda lain sebenarnya. Seperti yang korang sedia maklum, I dah ada boyfriend oke. Dalam erti kata lain, room-mate-to-be. Siyes lah, sebenarnya I tak sangka yang I akan couple and akan bercinta dengan beliau. Dia tuh classmate I jek kot dulu. Masa tuh kan, I banyak boyfriend. *Rakusnya cerita! Tah la, maybe time tuh Tuhan nak tunjukkan siapa yang ikhlas dan siapa yang tak ikhlas kan. I break up dengan semua skandal-skandal I tuh. Semua takley pakai. Tapi dengar-dengar cerita sekarang, diorang ada yang dah bertunang, ada yang dah nak kahwin. Alhamdulillah. 

Bermula lah episod percintaan I dengan Encik room-mate-to-be. Beliau datang dalam hidup I tatkala hidup I tengah sunyi. Kosong. Beliau yang mengisi kekosongan tuh. Mula-mula rapat dengan beliau, I selalu tanya dengan diri I sendiri. "Eh, boleh ke aku dengan dia nih?" Tapi bila dah lama tuh, keserasian itu ada. Dia tuh sangat penyabar oke. Kalau nak list kan senarai kebaikan dia tuh, tak tersenarai kot. Banyak sangat.

Alhamdulillah, tahun ini tahun ketiga I menyambut Ramadhan bersama beliau. Sekejap jek dah tiga tahun. Family kitorang pun dah saling mengenali. InsyaAllah, kalau cepat jodoh kitorang, cepat lah korang semua dapat makan nasi minyak kami. HEHE! Berangan. Semuanya dalam perancangan. Tunggu jelah pengumuman dari I oke. Takut eksaited prepared sana sini-itu ini, last-last tak jadi. Malu jek. Cukup lah semua orang tahu, yang kami sebagai kekasih. Tak nak lah show-off sangat. Kang jadik macam Khairul Fahmi dengan Elia tuh. Dah prepared macam-macam, majlis tunang grand-grand, last-last putus. Ya Allah, simpang malaikat 44. Hopefully, korang semua pun akan ambil iktibar tentang kisah-kisah macam nih. Tuhan tak suka kita riak. Kalau DIA nak tarik, bila-bila masa pun boleh. 

# Ini baru 10 sebab. Ada banyak lagi sebenarnya. HEHE!

# Doakan kami cepat-cepat disatukan yek!
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

alolo..nak juga cmtu..
nurul syg tak ninie ?? hahaha..
btw, cmner nurul buat imej kat bawah setiap post ?? yg truly nurulchumel tu..cantik lah (n_n)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@ninie_azriena

syg deh! :)
Guna adobe photoshop jek.
Macam buat header, tapi ini buat la kecik. :)

Phm? nnt kalau senang, nurul wat tuto keyh?

Sarah Naiema said... [Reply Here Bebeh!]

wahhhh, beruntung si dia dpt nurul.. romantik g2..

semoga berbahagia selalu ek nurul..^^

khuza hasan said... [Reply Here Bebeh!]

nak ckp sikit boleh tak..bile akk usha lame2..baru akk perasan 1 thing..MUKE KORANG SAME!:)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@khuza hasan

alamak aih.
yeke kak?
dah ramai org cakap gitu.
hehe.. :)

Pinky Pixie said... [Reply Here Bebeh!]

jeles nih! jeles! kehkeh. semoga bersama hingga ke akhir hayat. amin. kawen jgn lupe jumpe aii.. huehue

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™