Wednesday, August 10, 2011

Home » , , , » Jersey Inner from Ayunar

Jersey Inner from Ayunar


Salam.

Last two days, I termenung sorang-sorang. Memikirkan apa yang I nak pakai masa malam berbuka puasa bersama anak-anak yatim. Dah puas I fikir, I online kejap. I tengok dekat website Ayunar nih. Banyak shawl and inner yang lawa-lawa. I teruja tengok inner dia sebab inner dia jenis yang tak melekap. Kiranya ada muncung lah kan. So I tengok tutorial-tutorial yang si Ayun ni ajar dekat youtube kan. Nak tengok jugak? Korang boleh tengok dekat sini Ayunar at Youtube.

Bila dah suka, I pun fill up order form. Tak sampai sehari, Ayun email I. Bagi quotation apa semua, then I direct bank-in. Price dia memang murah. Korang semua mampu-milik lah. Tak mahal. Then cara ber-bisnes dengan Ayun nih memang cukup mudah. Lepas dah bank-in, I terus email kan bukti pembayaran, dan print screen transaction I sekali. Sebab I just guna CIMB Clicks. Senang dan cepat.

Esoknya, Ayun email I. Dia kata dia dah post. Then semalam I dah received barang tuh. Cepat gila. Lain kali I nak beli shawl ke, pashmina ke, senang beli dekat dia je lah. Korang nak tengok ke inner yang I beli? oke, jom tengok gambar.



I just beli dua pasang inner 2tone je. Kiranya pembelian kali ni I beli sikit jek dulu. Bila dah rasa puas hati macam ni, I rasa next time mesti I beli lagi. Yang best nya, kita boleh pilih tau, nak gabung dengan warna apa. Black-White ke, Pink-Purple ke, Black-Cream ke, ikut suka korang. Meh tengok warna-warna yang ada dekat sini. Ayunar Inner.

Kepada korang yang nak ber-bisnes dengan Ayunar, sila lawat http://www.ayunar.biz segera! Confirm korang puas hati punya lah! Dapat lah I bergaya malam neh. Tungguuu... :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

Cik Reena Tan said... [Reply Here Bebeh!]

reena suke dgn jersey inner ayunar.. best pakai.
slalu beli inner/shawl dari ayunar. :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Cik Reena Tan

best kan?
bisnes ngan dia pun senang. :)

GnieSyazni said... [Reply Here Bebeh!]

gnie pun de pernah beli inner jersey dari ayunar...mmg tak melekap =)

Ayun Ayunar said... [Reply Here Bebeh!]

TQVM dear :) <3
nnti dah pakai post gambo tau :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™