Tuesday, August 9, 2011

Home » , , , » Konsert Lagu Raya | Realiti atau fantasi?

Konsert Lagu Raya | Realiti atau fantasi?


Salam.

Before I mengarut dengan lebih jauh, better I inform dulu. Entri ini adalah entri sambungan dari entri I yang lepas. Entri yang I feeling-feeling bajet nak jadik artis tapi hampas tuh. HAHA! Actually I baru lepas bersahur. Sambil-sambil nak tunggu azan subuh, baik I taip entri kejap ye tak? 

oke. Semalam kan, kitorang dah buat rehearsal untuk Malam Berbuka Puasa bersama Anak-anak Yatim tuh. Macam tahun lepas, I nyanyi lagu biasa jek. Pastu selang-seli dengan lagu raya. Tapi this year, kitorang buat kelainan sikit. Kitorang sapu habis semua bantai lagu raya jek. Dan yang paling tak boleh belah, semua lagu guna satu VCD jek. HAHA!

Tak sabar nak tunggu esok. Nak kena make up chantek-chantek. Pastu pakai baju raya. Kepada yang dah pernah tengok I pakai baju tuh, senyap-senyap sudah. Sebab baju raya I belum siap lagi. Baju persalinan lain pun belum sempat nak beli lagik. HEHE! So, I pakai baju yang dah ada jek. Jimat sikit. 

Ni masa performance tahun lepas.

Tahun lepas kan, I ingat lagi tau. First time I menyanyi dekat khalayak ramai macam tuh. Dah la pihak media pun datang tau. Ish. Segan gila lah bila ingat-ingat balik. Sebelum-sebelum tuh tak pernah. Tapi sekarang, I lah taiko. Asal ada orang suruh menyanyi jek, mesti I yang first akan participate. Tak tau malu kan? HAHA! Whatever lah. Tahun nih, semua muka baru, kecuali I. Sebab yang perform tahun lepas semua dah resign. I je yang tak resign-resign lagik. HEHE! Coming soon. InsyaAllah, I akan buat yang terbaik.

p/s : Performance tahun nih semua staff Front Office yang conquered. HAHA! Glamour u alls! ahaks!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™