Thursday, August 11, 2011

Home » , , , , » Majlis Berbuka Puasa Avillion Legacy Melaka bersama Rumah Kebajikan Anak-Anak Yatim

Majlis Berbuka Puasa Avillion Legacy Melaka bersama Rumah Kebajikan Anak-Anak Yatim

Salam.

Walaweh. I sebenarnya sangat mengantuk. Semalam kan, lepas habis jek function tuh, I dengan member-member I dok lepak dekat kedai mamak sambil tunggu pukul 11 malam. I tunggu Encik Bobo balik sekali. Suddenly, budak-budak neh ajak karaoke plak. Tuh yang meronggeng sampai pukul 3 pagi tuh. Bagus kan. Bulan puasa pergi melalak. Ish3!!

Oke. Cerita pasal function semalam. "Majlis Berbuka Puasa Avillion Legacy Melaka bersama Rumah Kebajikan Anak-Anak Yatim". So far, majlis malam tadi succeed even tak semeriah tahun lepas. Tahun lepas memang cukup smooth. Memang sangat fun dan enjoy. Tapi tahun nih, entah lah. I tak rasa macam ada yang best. Makanan untuk they alls pun biasa-biasa jek. Tapi takpe, I tetap memeriahkan malam tuh. Jangan risau, suara I tetap maintain oke. HAHA!

Gambar yang sempat di-capture pun tak banyak pun. Sikit jek. Banyak dekat camera-man hotel, Mr. Goh. Sebab dia orang yang paling loghat sekali nak mengambil gambar-gambar I. Alahai, malam tuh I bukannya cantik sangat. Pakai inner Ayunar ke tak, muka I tetap bulat. I lebih suka pakai tudung biasa, nampak muka lonjong sikit. Eh, apa cerita pasal tudung plak neh? Dah, jom tengok gambar.


# Kan I dah kata, F.O team memang suka conquered semua benda. ;)

# Feeling bajet ayu lah konon. HAHA!

# Suka gambar neh. Chantek.

# Err.. Yang neh, no komen!

# Masa buat persembahan. Kantoi tengok kertas, tak hafal lirik. :')

# Masa budak-budak neh nyanyi lagu "Pelangi Petang".. :'(

# Favourite photo of the day. Wink^wink! :)


Dekat atas tuh kan ada gambar budak-budak menyanyi lagu Pelangi Petang kan? Sedih tau weh. Dah la diorang semua anak-anak yatim, menyanyi lagu sedih plak tuh. Alahai. Mana lah I tak touching. Jom tengok video diorang nyanyi jom! *Pause dulu music dekat bawah tuh!

# Sorry, kualiti video kurang memuaskan. Kena beli DSLR dulu baru clear. HEHE!

Actually, I sentap sekejap bila diorang nyanyi lagu neh. Yelah, sedih kot. Boleh meleleh air mata. Renungan untuk korang semua. Bersyukurlah, selagi kita masih ada ibu dan ayah yang setia membesarkan kita. Walaupun payah, mereka sanggup berkorban apa saja demi anak yang mereka sayang. Muhasabah untuk diri I juga. T___T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

11 Chumel(s) comment ヅ:

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

wow..
nurul sgt cumilllll..
nak sign =)

yaya | mohd said... [Reply Here Bebeh!]

beshnye :)
da lame tade function2 cmni.
btw,slmt berpuasa :)
thnx sbb support rakan blogger klik1 malaysia :)

^HANAN^ said... [Reply Here Bebeh!]

mmg suke tgk gmbr ko pegngn microfon tu..hehehe lagu ape nyanyi..hehe

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@^HANAN^

nyanyi lagu raya jek babe.
hehe.. ;)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™