Saturday, August 20, 2011

Home » , , , » Pusraf Nur Azeem | Siap lagi satu blog yang telah di-edit!

Pusraf Nur Azeem | Siap lagi satu blog yang telah di-edit!


Salam.

I baru siap meng-edit sebuah blog perniagaan berasaskan perubatan Islam. Blog ini bergelar "Pusraf Nur Azeem". Err. Jangan tanya I apa maksud nya ya. Sebab I pun tak berapa nak pasti sangat. I just tahu design blog beliau nih aje. All contents inside this blog, semua nya mengikut kehendak dan arahan customer I neh jek.
Pusraf Nur Azeem

# Macam neh la lebih kurang rupa bentuk blog yang baru selesai I edit tadi.


Memandangkan blog ini blog baru, so banyak kerja yang I kena buat. Customer I nih dah pangkat ayah I dah. So, citarasa kami confirm berbeza. Dan untuk memudahkan kerja, I ikut jek apa yang beliau suruh. It was my first time edit blog berunsurkan perniagaan perubatan Islam neh tau. Sangat mencabar. Dan tidak ketinggalan, akaun Nuffnang beliau pun I yang sign up kan. Beliau just bagi details yang I perlukan sahaja.

Untuk korang yang berminat untuk mendalami ilmu perubatan Islam, boleh lah pergi blog beliau. http://pusrafnurazeem.blogspot.com/. Korang boleh juga add beliau di Facebook untuk urusan yang lebih cepat, mudah dan telus. http://www.facebook.com/roslanbinsaid

Amacam? Cun tak hasil kerja I? Korang yang nak edit blog, boleh contact I untuk mendapatkan service yang sama dengan customer I neh. oke, done! >.<"
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

IKHA LA WEYH said... [Reply Here Bebeh!]

salam k.nurul . bpe cas utk service edit blog ni ? termasuk header ke x ? (:

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@IKHA LA WEYH

A'ah.service neh termasuk header sekali. Kalau nak design2 laen pun bleh.
Tpi kalau dah ada header, tak nah masuk kan pun boleh. Bg email. Nnt akak bg quotation k?

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™