Sunday, August 14, 2011

Home » , , , » Single itu lebih baik

Single itu lebih baik


Salam.

Hoi korang! Takkan dah buka puasa terus nak membuta kot? Jom baca entri I dulu. Relex-rilex kan minda korang sebelum melelapkan mata. Ecehh. Ayat tak boleh blah kan. Single itu lebih baik? Amboi tajuk tak nak kalah tau. Biasanya ayat "Single itu lebih baik" kerap digunakan oleh para-para wanita yang kesunyian. Macam I. HAHA!

Oke, then bila kita kesunyian, maka nya kita lebih suka keluar untuk menghiburkan hati yang lara kan? Alahai ayat kau, tak bleh blah! Oke, jom kita carik ilham untuk mengubati hati yang lara. Ahaksss..




Gila ahh!
Korang kalau sunyi, tolong hang out dengan members korang.
Jangan biar hati tuh sakit tau dok sorang-sorang kat rumah berendam air mata.
Hati korang sorang jek yang sakit, pihak yang lagi satu tuh, ada ke rasa benda yang sama??
oke chiao!

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™