Thursday, September 8, 2011

Home » , , » Blog Editing Services

Blog Editing Services

Salam.


Seperti yang korang semua sedia maklum, I ada buat part time untuk meng-edit blog.
Berikut adalah di antara blog yang I dah design. Semua design adalah bergantung kepada permintaan.
Kalau korang nak yang very-very simple, jadilah simple.
Kalau nak yang comel, jadilah yang comel.


http://kadkahwinimpianku.blogspot.com/












oke. Kalau ada di antara korang yang berminat, just contact I di Facebook atau direct email ke
nurul.purplechumel@gmail.com untuk maklumat lanjut. Tentang harga, korang jangan risau. Harga boleh negotiate.  Chiao! :')
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

2 Chumel(s) comment ヅ:

^HANAN^ said... [Reply Here Bebeh!]

wah... peningkatan yg baik...=) zatie, aku mntk ko tlg tkr kn lg header ats tu.... bole x?

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@^HANAN^

boleh. nak tukar mcm mana? nnt pm fb aku yek!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™