Monday, September 5, 2011

Home » , , , » Chenta. Mesti lah ada je dugaan.

Chenta. Mesti lah ada je dugaan.

Salam.

Hai korang? Masih dalam mood raya? Hmm. I macam dah tak raya dah. Bila dah habis raya neh, rasa sayu sangat hati neh. Entah kenapa, hati I semakin sakit. Semakin tak tenteram. Maybe sebab dia dah jauh dari I. Dua bulan dia berada di Melaka. Kerja dekat sini. Hari-hari jumpa dia. Tapi bila dah raya, dia dah balik kampung. Dah semakin jauh dengan dia. Hujung minggu neh pulak, dia dah nak gerak balik Shah Alam. 

I sangat mudah tersentuh bila dia jauh. I rasa macam I keseorangan. Memang I keseorangan pun. Bila dia jauh, hari-hari I rasa nak menangis. Hmm. I dah tak boleh nak berdikari sendiri. Maybe sebab dia sumber kekuatan I. Atau mungkin juga sebab I terlalu bergantung harap pada dia. 

Sukar sangat I nak tafsir apa yang ada dalam fikiran I sekarang. Tapi yang penting, I sangat terluka kalau permintaan I tidak ditunaikan. Bukan I nak control dia or halang segala kegiatan dia, tapi I nak perhatian. I tak kisah lah, dia tak nak jumpa I ke, tak nak tolong I apa pun. Tapi bila buat apa-apa tuh please lah message I. Bukan mahal pun. 1 sen jek. 

Ahh. Memang dugaan agaknya. Setiap kali I jatuh cinta dan bercinta, mesti jadi macam neh. I neh teruk sangat ke? Atau memang perangai I yang macam neh yang buatkan sesiapa saja yang mendampingi diri I neh rasa diri I sangat teruk? Dem!


Ya Allah.
Tabahkan lah hati hamba-Mu ini.
Kuatkan lah hubungan kami.
Semoga dia adalah JODOH ku yang sebenar.
Amin Ya Rabbal 'Alamin.
T____T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

nuruashia ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

olololo cyan die..sabar ye?
nuru lagi sedeh sbb kene reject kaw2 punye..T__T
sabar ye nurul? kalo nurul ase nurul dah sedeh, ingtlah bahawasanya ada lagi orang yg lebeh sedeh dr nurul..oke? be strong.!!

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™