Saturday, September 10, 2011

Home » , » First Doodle Saya!

First Doodle Saya!

Salam.

Hai! Ini first doodle yang pernah I buat.
I baru jek try belajar buat doodle neh, since ramai sangat yang ber-doodle sekarang neh.
Takkan lah asek nak suruh orang buatkan jek kan.
Teringin jugak nak buat sendirik.
Alhamdulillah, menjadi even tak lawa. 

kuikuikui! Segan nak tunjuk sebab sangat buruk!
Tapi sebab nak cipta sejarah baru, I terpaksa tunjuk.
Ngee..


Ini first doodle saya! =.="

Buruks! Dah la tudung senget.
Mata bolat bolat!

Next doodle, I akan buat lagi lawa dari ini.
Doakan I tau! ngee.. :')

Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

Arol Mubin said... [Reply Here Bebeh!]

Okay lah tue, untuk cubaan kali pertama. Berusaha lagi! Buat doodle tue guna apa? Adobe Illustrator ke? :)

nuruashia ♥ said... [Reply Here Bebeh!]

hek9! chomel2..wt laa doodles kapel lak mst comey :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Arol Mubin

tak. guna paint tool SAI jek.
susah jugak nak buat yek!

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@nuruashia ♥

insyaAllah.
akan dibuat di masa akan dtg!
hehe.. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™