Friday, September 9, 2011

Home » , » Header baru, background pun baru!

Header baru, background pun baru!

Salam.

Hey korang! Dah petang dah. Sekejap jek.
I masih dalam mood kerja malam. *BORING*

Amacam? Ada nampak something yang lain dalam blog neh?
HEHE! Macam lah korang tak tahu, I suka tukar-tukar design header.
Tapi kali ni I saja nak buat ala-ala macam comel-comel gitu.

Dah lama tak tampal muka kat header, kali nih I tampal muka I kat header.
Bajet macam hot-hot jew.

Header dulu.

Header baru.

Haa. yang mana lagi cun?
I just need you all punya opinion jek.
Komen kat bawah ek!
chiao! :)
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

6 Chumel(s) comment ヅ:

reen said... [Reply Here Bebeh!]

kak, lawa sgt header skrg! suke!

Hayati Buya said... [Reply Here Bebeh!]

Katne kamu dapat template cantik2 ni eh ? bleh share link tak ? :)

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@Hayati Buya

templates buat sendiri jek.
design sendiri. nak link?
sini lah link nya. :)

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™