Thursday, September 15, 2011

Home » , » I get a new job!

I get a new job!

Salam.

I dapat kerja baru.
Tapi still dalam dilemma.
Nak pergi ke tak nak.
I takut kalau tak pergi, nanti I menyesal.



Country Height Resort, Kajang.

Dalam dilemma. 
Korang, tolong lah bagi pendapat korang.
I patut pergi or tolak tawaran tuh?
:'(
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

10 Chumel(s) comment ヅ:

.: iEyLa :. said... [Reply Here Bebeh!]

banyak bende kne take into consideration la sis..
environment..interest sis sndri..salary yg penting..hihi..
tp ikot gerak hati la..mne yg sis lg suke..sis senang..

aNaYaNa said... [Reply Here Bebeh!]

yang u pergi inview sampai pening2 aritu kan?hehe..rasanya patut pergi lah..dengan pengorbanan tu Allah dah bagi rezeki ni dekat u..gaji pun lagi tinggi dari sekarang kan..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@.: iEyLa :.

interest - OK
salary - OK
environment - xtau. sebab tak start lagi kat situ. I hope will be OK as well.

Cik Domo said... [Reply Here Bebeh!]

wah...

solat istikharah..=)

congrate! :D

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@aNaYaNa

betul..
yg ni lah interview nya..
mmg apa yg kita nak buat, mesti kena ada pengorbanan. Kalau tak, takkan jadi.

insyaAllah, kalau ini lah dinamakan rezeki, I redha.. :)

syieda_joy said... [Reply Here Bebeh!]

syieda sokong cakap Cik Domo akak.. buat solat istikharah.. ^_^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™