Saturday, September 24, 2011

Home » , , , » Menangis. Memang fevret haku!

Menangis. Memang fevret haku!

Salam.

Bila berbicara tentang cinta, mesti wujud perasaan rindu. Entah kenapa, bila mula belajar bercinta neh I selalu terbabit dengan perasaan itu. Maybe perasaan itu datang hanya bila dia jauh dengan I. Siyesly, I sangat rindu kan dia, inginkan perhatian dari dia. Over sangat ke? Bagi I, itu normal kot bagi pasangan bercinta.


Encik Bobo jauh dari pandangan mata I. Entah kenapa, bila jauh dari dia I rasa I terlalu rindu. Hampir setiap detik dalam hidup I akan rasa kosong. Dulu masa I study kan, one of my lecturer pernah bagitau I. Bila kita masuk alam pekerjaan nanti, lagi ramai orang yang kita akan jumpa. Macam macam orang, which mean lagi ramai yang nak tackle kita, menghampiri kita. So that tak payah nak bercinta cinta masa study. Tapi bila I dah masuk alam pekerjaan, memang ramai yang berkawan dengan I. Tapi untuk mendekati I sebagai kekasih, memang takde. Maybe sebab I dah reveal awal awal yang I dah ada steady boyfriend.

Banyak perkara yang diluar jangkaan berlaku dalam hidup I. Tapi bagi I, I masih tak ke mana mana lagi. Masih bergantung harap pada Encik Boyfriend yang satu. Harta takde, duit takde. Maybe rezeki I belum ada. 

Bila I sorang sorang macam neh, I akan kenang satu satu kenangan bersama dia. And the best part is I selalu menangis bila duduk sorang sorang macam neh. Bila I text dia, dia reply macam nak tak nak. Macam busy sangat. Hmm. Dia macam belum kenal lagi perangai I. Memang. I tak nafikan yang mood I sentiasa berubah ubah. Tapi susah sangat ke nak ambil hati I? Ke memang dia nak tunggu I sorang jek yang bagi komitmen dalam hubungan neh?

Entah lah. Makin difikir, makin runsing. Makin difikir, makin deras air mata I mengalir. Takpe lah. Mungkin laluan hidup dan masa I tak nampak lagi. Tapi I believe that one day, I akan rasa kan nikmat kebahagiaan itu. Mungkin bukan sekarang. Mungkin esok, lusa atau seterusnya... T___T
Photobucket

Thanks for visiting my site.
Like and Share this entry if you think its very useful. And please do leave your comments below ya!
Love, ♥ Nurulchumel ♥

4 Chumel(s) comment ヅ:

ninie_azriena said... [Reply Here Bebeh!]

dear..sedih sgt dgr lagu ni..
ni favorite song ninie dari dulu..mksdnya yg mendalam..buat kita sebak bila layan...

mmg si dia jauh, sis kena bnyk bersabar dan yakinlah, dugaan ALLAH takkan melebihi had kemampuan hambaNYA..DIA tahu sis kuat, that's why DIA pilih sis untuk diuji..

sekurangnya sis tau yg si dia masih milik sis, dan si dia cuma busy dengan urusan kadang2..so, takmo sedih2 tau..nak sis epy2 je..suka tgk sis senyum.. (n_n)

p/s: doakan ninie, act ninie tgh cuba pulihkan semangat yg hilang..frenz 4 eva dear..

Nurulchumel said... [Reply Here Bebeh!]

@intanurulfateha

wah, senang nya!
cepat la sponsor.
hahaha!!
^,^

✿ Link for Blogwalking View ヅ

300 x 250
Pretty Blinking Hello Kitty
© Copyright 2009 - 2016 | Full Designed by ✿ Nurulchumel's Properties ヅ | All Rights Reserved™